Sugarlights arvtager?

Norgesdebuten endte i galopp for Ingemar Palema (bildet). Søndag årsdebuterer vallaken på Sørlandet. Foto: Hesteguiden.com.

Norgesdebuten endte i galopp for Ingemar Palema (bildet). Søndag årsdebuterer vallaken på Sørlandet. Foto: Hesteguiden.com.

I B.B.S. Sugarlight har Fredrik Solberg trent frem en verdensstjerne. Kan stallkameraten Ingemar Palema være arvtageren til superhesten fra Fredrikstad?

Med seier i Oslo Grand Prix og Olympiatravet og med nesten syv millioner kroner innsprunget har Fredrik Solbergs B.B.S. Sugarlight vokst frem som et av travets største underverker. Fra å være en ordinær grunnlagshest har vallaken, skoløs og med amerikanervogn, utviklet seg til en komplett stjernetraver. 

Nå kan den dyktige amatørtreneren fra Fredrikstad ha et nytt emne på gang. Ingemar Palema, bror av Gigant Nico, debuterte med seier i Örebro i oktober 2015. Deretter kom Symphonic Hanover-sønnen i Solbergs varetekt, foreløpig uten tellende resultat. To diskninger for galopp mot slutten av året, på Åby og Bjerke, ble fasit før hesten fikk vinterhvile.

Søndag er det dags for årsdebut, lagt til oss på Sørlandets Travpark. I V65-2 har 4-åringen trukket spor 3 bak startbilens vinger, og makker i sulkyen blir Eirik Høitomt. Kan det være starten på et nytt eventyr for Fredrik Solberg?

Se startlistene til søndagens løp her