Tipsmøte med Kolle og Edvardsen

Lars Anvar Kolle stiller i tipsmøtet før lørdagens V75-omgang. Foto: Hesteguiden.com.

Lars Anvar Kolle stiller i tipsmøtet før lørdagens V75-omgang. Foto: Hesteguiden.com.

Vi byr som vanlig på tipsmøte før våre V75-omganger. Lars Anvar Kolle og Espen Edvardsen stiller i VIPPEN kl. 12.30 for å analysere den doble jackpotomgangen.

Det vanker 22 millioner kroner til en eventuell alenebong under lørdagens V75-omgang hos oss på Sørlandets Travpark. I jakten på de enorme pengene byr vi som vanlig våre gjester på hjelp før løpene tar til; Lars Anvar Kolle og Espen Edvardsen blir med Ingvar Ludvigsen og Richard Ekhaugen på tipsmøte i VIPPEN kl. 12.30.

Kolle kjører blant annet svært interessante 1 Anthony Downs i V75-4, over en stayerdistanse som burde passse Gottling-traveren som hånd i hanske. Vear-kusken sitter også opp bak lokale 8 Vestpol Dronninga (V75-1), Thygesen-hoppa som var V75-omgangens store skrik forrige helg, men som i møte med 15 Ulsrud Tea nå nesten ikke blir rørt i spillet. Mener Kolle at dette er riktig, eller er spillerne på ville veier denne gangen?

Espen Edvardsens andelslag "Antimaning" topper På lag-ligaen hos Norsk Rikstoto. Senest forrige onsdag spilte Gjøvik-mannen inn over 790 000 kroner til sine medlemmer. Kanskje leter han nok en gang frem de rette objektene på vei mot storutbetaling?

Kaffen står rykende fersk kl.12.30 - hjertelig velkommen!