Større vinnersjanse med "Sørlandsbongen"

Johan Kringeland Eriksen vil være en av de faste bidragsyterne når "Sørlandsbongen" settes opp som "På lag"-bong til hver løpsdag i Travparken. Foto: Hesteguiden.com.

Johan Kringeland Eriksen vil være en av de faste bidragsyterne når "Sørlandsbongen" settes opp som "På lag"-bong til hver løpsdag i Travparken. Foto: Hesteguiden.com.

Fra og med V75-omgangen 23.april kan alle som ønsker det kjøpe tipsene fra våre tipssendinger gjennom Norsk Rikstotos "På lag"-konsept. Si hei til "Sørlandsbongen".

"På lag" er et andelslagskonsept i regi Norsk Rikstoto som øker vinnersjansene for dem som deltar. For når flere går sammen blir innsatsen større, noe som gir større sjanse til å vinne!

Fyldigere tipssendinger
Dette ønsker vi nå å bidra til; våre tipssendinger vil fremover inneholde enda flere intervjuer og vurderinger, og vi vil ta bruk av flere lokale traveksperter. Basert på informasjonen som letes frem til hver løpsdag på Sørlandets Travpark, tilbyr vi nå alle som ønsker det å delta på "Sørlandsbongen".

Du velger når du vil spille
Våre tipsere har ansvar for å sette opp spill til alle løpsdager på Travparken, mens alle kan bidra i diskusjoner og kjøpe sine andeler. Du kan selv være med på hvilke spill du ønsker. "Sørlandsbongen" vil være en sikker, enkel og morsom måte å spille på hest!

Vi hjelper deg
Har du allerede Rikstoto-konto kan du logge inn via innloggingsfeltene øverst på www.rikstoto.no. Ønsker du å opprette spillkonto for å kunne delta på "Sørlandsbongen"? Følg linken under eller registrer deg på www.rikstoto.no.
Du kan selvfølgelig også stikke innom oss i administrasjonen eller ringe oss, så hjelper vi deg mer enn gjerne!

Ekspertisen på plass
Johan Kringeland Eriksen
vil som vanlig være med oss med den siste infoen fra Team Tjomsland, i tillegg til at unggutten også kjører rutineløp og hurtigarbeider med amatørtrente hester. Vi vil fra gang til gang benytte oss av lokale traveksperter som bidrar med kunnskap om lokale hester det kan være vanskelig å finne i fagpressen.

Les mer om "På lag" her