Årets hest årsdebuterer

Valla d'Estino setter norgesrekord nummer to for sesongen på Jarlsberg i november. Foto: Hesteguiden.com.

Valla d'Estino setter norgesrekord nummer to for sesongen på Jarlsberg i november. Foto: Hesteguiden.com.

Lørdag 5.mars ble Grimstad-hesten Valla d’Estino kåret til «Årets hest» under hestegallaen i Agder. Førstkommende lørdag årsdebuterer den doble norgesrekordsetteren i V75 på hjemmebane.

Fire år gamle Valla d’Estino leverte en strålende debutsesong på norske travbaner. Hoppa, som eies av Stall Tøffe Spørsmål fra Grimstad, satte ikke mindre enn to norgesrekorder og tjente nesten 400 000 kroner på kun 11 starter. Så mye imponerte Valla d’Estino at hun under hestegallaen på Sørlandets Travpark forrige lørdag ble hedret med den gjeveste prisen, «Årets hest».

Møter eldre hester
Førstkommende lørdag årsdebuterer den talentfulle hoppa i et V75-løp på hjemmebanen Sørlandets Travpark. Etter å ha konkurrert mot jevnaldrende hopper under sin første sesong i løpsbanen, møter Valla d’Estino denne gang eldre hopper som har tjent opp mot det dobbelte av henne.

Se startlistene her