Tipsmøte med Hamre og Hop

Disse glade guttene får du møte i lørdagens tipsmøte før V75-omgangen. Foto: Hesteguiden.com.

Disse glade guttene får du møte i lørdagens tipsmøte før V75-omgangen. Foto: Hesteguiden.com.

Frode Hamre og Vidar Hop stiller på tipsmøtet i VIPPEN kl. 12. 30 på lørdag. Der får du den siste infoen fra to av de heteste V75-kuskene.

Kjører Vidar Hop seg til tet og kontrollerer V75-1 med 4 Ask Eld? Hvor mye bedre er Bergens 3-årsfestival-vinneren 11 Gematria med løp i kroppen? Og er 1 S.K.'s Mystic Memory forbedret i Frode Hamres regi, er det gjort avgjørende endringer?

Disse og mange flere spørsmål får du dersom du møter opp i VIPPEN i 3.etasje på Sørlandets Travpark kl. 12.30 på lørdag. Ingvar Ludvigsen og Richard Ekhaugen har med seg svært sentrale Frode Hamre og Vidar Hop til å vurdere helgens V75-omgang. Tør du la være å møte opp?