Ronja og gutta

Lill Ronja omkranset av eierne Ragna Philipp og Torstein Jørgensen samt kusk Karin Hauge. Foto: Hesteguiden.com.

Lill Ronja omkranset av eierne Ragna Philipp og Torstein Jørgensen samt kusk Karin Hauge. Foto: Hesteguiden.com.

Lill Ronja er Songe-hoppa som for alvor våknet til live i en alder av 10 år. Søndag tar hun nok en gang opp kampen med gutta - denne gang på hjemmebane.

Lill Ronja er i en alder av 11 år bedre enn noensinne. Troll Kos-datteren trives med tøffe løpsopplegg, og kan i år skilte med både to V75-seiere og èn V76-seier. Hoppa, som eies av Torstein Jørgensen og Ragna Philipp fra Songe, har kjørt inn over 300 000 kroner på et drøyt år og nekter plent å innse at alderen etter hvert er anseelig.

Som en god vin
Tvert imot fremstår Lill Ronja som en god årgangsvin som bare blir bedre og bedre med årene. Søndag jakter hun 40 meters tillegg på hjemmebane og stilles mot ni skarpskodde hingster og valkaker. Tør vi tro at Lill Ronja nok en gang blåser i forutsetninger og alder og i stedet leverer et nytt toppløp?

Se startlistene til søndagens løp her