Vinner du konkurransen?

Nå kan du få kjøre vår herlige Pepita som master til neste V75-kjøring i Travparken. Mobilfoto: Linn-Eli S. Svendsen.

Nå kan du få kjøre vår herlige Pepita som master til neste V75-kjøring i Travparken. Mobilfoto: Linn-Eli S. Svendsen.

Har du lyst til å kjøre våre "kjendisponnier" som mastere under neste V75-kjøring i Travparken, og i tillegg få middag i restauranten? Delta i vår nye Facebook-konkurranse. 

Under V75-kjøringen lørdag 12.mars hadde vi premiere på våre nye promovideoer for Travskolen. I den ene av disse får publikum stifte bekjentskap med Pepita og Birk, våre nydelige shetlandsponnier som i filmen inngår ekteskap. (Saken fortsetter under videoklippet).

Nå gir vi deg sjansen til å vinne flotte premier i vår egen Birk og Pepita-konkurranse. Vi trekker ut to vinnere som får kjøre Birk og Pepita som mastere foran ponniløpet "Birk og Pepitas løp" på neste V75-dag på Travparken lørdag 23.april. Vinnerne får også et gavekort på middag for to personer i restauranten hver.

Vil du være med i trekningen? Gå inn på Facebook-sidene til Sørlandets Travpark eller Travskolen Sørlandets Travpark for å delta.