Passerer en kvart million?

Ragna Philipp (f.v.), Karin Hauge og Torstein Jørgensen har opplevd en kjempesesong med 11 år gamle Lill Ronja. Foto: Hesteguiden.com.

Ragna Philipp (f.v.), Karin Hauge og Torstein Jørgensen har opplevd en kjempesesong med 11 år gamle Lill Ronja. Foto: Hesteguiden.com.

11 år gamle Lill Ronja har lagt en strålende sesong bak seg. Søndag kan Songe-hoppa passere en kvart million kroner innkjørt i 2016.

Eventyret Lill Ronja ser ikke ut til å få noen Snipp-snapp-snute med det første. Den 11 år gamle jernhoppa til Torstein Jørgensen og Ragna Philipp fra Songe er i ferd med å avslutte en toppsesong. To V75-seiere, en V76-seier og 247 500 kroner er fasit før Lill Ronja entrer manesjen på Sørlandets Travpark i V65-1 førstkommende søndag.

En premie i dette løpet vil altså sikre Troll Kos-datteren en inntjening på over en kvart million kroner i 2016. Etter fantomløpet Lill Ronja leverte på Bjerke onsdag er det imidlertid å vente at hoppa i stedet er med og kjemper om seieren på årets siste løpsdag på Sørlandets Travpark.

Se startlistene til søndagens løp her