Johan kusker Valla

Johan Kringeland Eriksen kusker Valla d'Estino i DNTs Høstfinale i Travparken lørdag. Foto: Hesteguiden.com.

Johan Kringeland Eriksen kusker Valla d'Estino i DNTs Høstfinale i Travparken lørdag. Foto: Hesteguiden.com.

Nyetablert sørlandstrener Johan Kringeland Eriksen får et svært spennende oppsitt under lørdagens V75. Han skal nemlig kuske Hoppederby-vinneren Valla d'Estino.

I august startet Johan Kringeland Eriksen opp sin egen virksomhet som travtrener på Frivoll Travbane i Grimstad. Første trenerseier kom med Supernova T.Y. i oktober, og lørdag svinger 22-åringen seg opp bak en svært spennende hest i V75-3 på Travparken.

Med fast kusk Eirik Høitomt på ferie får nemlig unggutten sjansen bak Hoppederby-vinner Valla d'Estino. 100 000 kroner venter vinneren, og Scarlet Knight-datteren har fått spor 9 i løpet over 2140 meter med autostart. På startstreken stiller blant annet Derby-toer Cash Okay.

Se startlistene til lørdagens V75-løp her.