Samler inn til Kreftforeningen

Tekno Odin setter sin signatur på bildet som nå auksjoneres bort til inntekt for Kreftforeningen. Foto: Richard Ekhaugen.

Tekno Odin setter sin signatur på bildet som nå auksjoneres bort til inntekt for Kreftforeningen. Foto: Richard Ekhaugen.

Tirsdag denne uken satte verdensrekordholder Tekno Odin sin signatur på bildet som nå auksjoneres bort til inntekt for Kreftforeningen.

1.november startet Kreftforeningen sin nye kampanje rettet mot menn og kreft. I den forbindelse har Sørlandets Travpark i hele november en innsamlingsaksjonen gående for saken, og i forbindelse med V75-kjøringen lørdag 12.november løftes denne innsamlingsaksjonen spesielt frem. Blant annet auksjonerer Travparken, i samarbeid med Hesteguiden og WWW.SUPERTRAVER.INFO», bort et signert bilde av verdensrekordholder Tekno Odin.

Samlerobjekt auksjoneres bort
Tirsdag 1.november satte den sørlandske superstjernen sitt fotavtrykk på et flott bilde tatt av Hesteguiden. Dette vil bli et attraktivt samlerobjekt for bedrifter så vel som privatpersoner. Bildet er montert på lerret, og auksjoneres nå bort til inntekt for Kreftforeningen. Se film og bilder fra seansen på http://www.sorlandets-travpark.no/siste-nytt/.
- Vi er svært takknemlige for at kretsen rundt Tekno Odin og Hesteguiden ønsker å samarbeide med Sørlandets Travpark om støtte til denne viktige saken. Det er viktig at travsporten har hjerte for mennesker som blir utsatt for slike tøffe omveltninger i livet, sier daglig leder Kjetil Olsen.

Informasjonskampanje
Til stede under signeringen var også Geir Vehus, distriktssjef i Kreftforeningen.
- Dette er et fantastisk og kreativt initiativ, og det på en arena hvor menn naturlig ferdes. Vår kampanje i november er en informasjonskampanje om prostatakreft, hvor målet er å spre kunnskap om kreft og arvelighet, forteller Vehus.

Slik kan du gi din støtte
- Sørlandets Travpark ønsker å støtte saken ved å gi inngangspengene fra vårt V75-stevne 12.november, og da minst 10 000 kroner, til «Travsporten støtter Kreftforeningen», forteller Olsen.
Ønsker du å støtte innsamlingsaksjonen «Travsporten støtter Kreftforeningen» kan du gi ditt bidrag ved å gå inn på Kreftforeningens hjemmeside: http://innsamling.kreftforeningen.no/kfarbeid/5-5037.
Ønsker travlag, bedrifter eller privatpersoner å støtte aksjonen på annet vis? Ta kontakt med Richard Ekhaugen på 99 69 36 24.