Tipsmøte med Kolle og Edvardsen

Sentrale Lars Anvar Kolle kommer til tipsmøtet lørdag for å gi spillerne den beste infoen opp mot V75-omgangen. Foto: Hesteguiden.com.

Sentrale Lars Anvar Kolle kommer til tipsmøtet lørdag for å gi spillerne den beste infoen opp mot V75-omgangen. Foto: Hesteguiden.com.

Klokken 12.45 blir det tipsmøte i VIPPEN i 3.etasje. Lars Anvar Kolle og Espen Edvardsen stiller for å gi spillerne den beste infoen opp mot en svært spennende V75-omgang.

Lars Anvar Kolle er en svært sentral aktør under lørdagens V75-omgang i Travparken. Han kusker spennende hester som 6 Cokstile (V75-1), 4 Joker C.K. (V75-2), 5 Patricia Hastrup (V75-4), 6 Riordan Kronos (V75-6) og 6 Solvik Faksa (V75-7). Alltid påleste Kolle kommer til tipsmøtet for å gi sine vurderinger rundt sjanser, taktikk og underspilte hester.

Han får selskap av tipsekspert Espen Edvardsen, som til daglig gjør det svært godt med sitt nye konsept Vinnerbongen. Edvardsen har som vanlig brukt sitt brede nettverk til å finne frem de riktig gode objektene til en V75-omgang som frister med 13 millioner kroner til en eventuell alenebong.

Kaffen er klar kl. 12.45 - hjertelig velkommen!