Tilbud til Folkehesten-eiere

Folkehesten Sørlandet 2016, Global Ruska. Foto: Arnfinn Roaldsøy.

Folkehesten Sørlandet 2016, Global Ruska. Foto: Arnfinn Roaldsøy.

Søndag 30.oktober bys andelseiere i Folkehesten Sørlandet, Global Ruska, på et svært godt tilbud i restauranten på Travparken.

Alle folkehesteiere kan nyte vår deilige julebufet til kun 100 kroner, 1 stk julebuffet per andel. Barn under 12 år betaler bare 75 kroner. Ønsker eiere å ta med seg flere gjester denne dagen, betaler disse 250 kroner per person.

Global Ruskas trener Kari Anne Knutsen kommer i restauranten kl. 17.30 for å fortelle om all utur hun har hatt med Global Ruska i år.

Påmelding
For at kjøkkensjefen skal få en oversikt over antall gjester denne dagen trenger vi påmelding fra andelseierne. Frist for påmelding er fredag 28/10 kl. 12.00 på telefon 38 04 46 66 eller marianne.klepaker@rikstoto.no.