"Eksamensløp" for folkehøyskoleelevene

Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Fredag kl. 10 skal elevene kjøre løp i banen som en avslutning på første valgfagsperiode. Banen blir ikke stengt, men vi håper andre aktive tar hensyn til de mer urutinerte.

I hele høst har elever ved Kristiansand Folkehøyskole hatt valgfag "Trav" her på Sørlandets Travpark. Her har de lært travsportens ABC, og etter intensiv øving på volting er de nå klare for å kjøre sitt første ordentlige ponniløp fredag.

Løpet vil gå av stabelen cirka kl. 10, og for at elevene skal få et ordentlig innblikk i hvordan et travstevne foregår, vil løpet bli satt i gang med startplate og referert. Banen vil ikke være stengt på dette tidspunktet, men vi håper at de andre aktive tar hensyn til de mer urutinerte de minuttene denne seansen varer.

Vi håper å se disse elevene i travsporten i mange år fremover!