V75-klasse på innledningsløpet

Lill Ronja sammen med f.v. medeier Ragna Philipp, kusk Karin Hauge og medeier og trener Torstein Jørgensen etter V75-seier på Biri. Foto: Hesteguiden.com.

Lill Ronja sammen med f.v. medeier Ragna Philipp, kusk Karin Hauge og medeier og trener Torstein Jørgensen etter V75-seier på Biri. Foto: Hesteguiden.com.

Det innledende V65-løpet i Travparken søndag holder høy klasse. Hele 8 av 11 hester har vunnet V75-løp!

Spang Kinge, Lill Ronja, Sjø Kongen, Stensvik Iver, Vestpol Dronninga, Løkki Dino, Gunda og Eigelands Jokeren har alle gått til topps i V75-løp. I tillegg har Spydo Ø.K. vunnet løp under Jarlsberg-helgen med 60 000 kroner i førstpremie. Det er med andre ord svært høy klasse på V65-1 i Travparken førstkommende søndag!

Tre av hestene som stiller på startstreken har i tillegg over 1700 startpoeng; Spydo Ø.K. (2950), Spang Kinge (2545) og Gunda (1775). Det er ikke ofte det er så tøff konkurranse i kampen om 16 000 kroner som venter vinneren av løpet.

Se startlistene til søndagens løp her