Til start-prosjekt eldre hester

Utfordringen til mange distrikter er er rett og slett at man ikke klarer å få hestene sine til start og det er det mange ulike grunner til..
I den forbindelse har Sørlandets Travpark satt i gang TIL START prosjektet for eldre hester.

Første samling
Torsdag 14. mai hadde vi første samling og 13 hester var påmeldt.

Hestene ble varmet godt, hele 7 runder varmet vi. De fleste holdt greit følge. Så ble hestene delt opp i 3 grupper. Første gruppe kjørte 2.00 første runden, 1.55 ned siste langside og 1.34 på oppløpet. Her var det flere som ikke er langt unna start. Neste pulje var for de mer urutinerte. Så kjørte varmblodsene til slutt. Det siste som ble gjort var at de som ville kunne kjøre for Terje, for å få forskjellige tips. Samlet sett synes vi dagen var veldig positiv, og det er masse å bygge videre på. Alle hestene travet fint det var utrolig bra. Noen trenger mer tid enn andre, men sånn er det.

Om mann har noen spørsmål angående prosjektet er det bare å ta kontakt med: marianne.klepaker@rikstoto.no