Populært tilbud for ungdommene

Philip Rex (bildet) er blant de 15 hestene som kjemper om førstepremien i ungdoms-, dame- og amatørløpet på Sørlandet søndag. Foto: Hesteguiden.com.

Philip Rex (bildet) er blant de 15 hestene som kjemper om førstepremien i ungdoms-, dame- og amatørløpet på Sørlandet søndag. Foto: Hesteguiden.com.

Fullt felt med 15 hester til start er fasiten når V65-3 slippes av gårde kl. 18.40 på Sørlandets Travpark søndag. Løpet er skrevet ut for ungdoms-, dame- og amatørkusker, og at tilbudet er etterlengtet, er innmelding et soleklart bevis på.

Unge lovende kusker som kanskje ikke får for mange sjanser i sulkysetet ellers, har grepet denne sjansen begjærlig. Avbildede Philip Rex er blant hestene som er med på å gi unge talenter en sjanse i dette løpet. 17 år gamle Marita S. Poulsen kjører sitt tredje totalisatorløp.

Se startlistene til årets siste løpsdag på Sørlandets Travpark her