Terminlisten er klar

Under sommertravet 22.-23.juli håper vi å se Tekno Odin forsøke og forsvare NM-tittelen på hjemmebane. Foto: Hesteguiden.com.

Under sommertravet 22.-23.juli håper vi å se Tekno Odin forsøke og forsvare NM-tittelen på hjemmebane. Foto: Hesteguiden.com.

Det blir hele fem muligheter til å oppleve topp stemning i restauranten under V75-kjøring på Sørlandets Travpark i 2016.

- De som har ansvaret for arrangementet på de andre banene i Norge bør ta seg en tur til Sørlandet en lørdag for å se hva man gjør her. For det er en vanvittig stemning når man kommer inn i restauranten etter en seier, uttalte Geir Vegard Gundersen til TGN etter at han vant to V75-løp på Sørlandets Travpark i oktober.

Fem V75-kjøringer
I 2016 får publikum hele fem sjanser til å oppleve dette. Terminlisten for 2016 viser at Sørlandets Travpark er tildelt èn kjøredag mindre totalt kommende år, men til gjengjeld økes altså antall V75-dager med èn. I tillegg kjører vi V65 lørdag kveld 1.oktober. 29 løpsdager skal avholdes i sør, mot 30 i 2015.

Sommertravet
Årets absolutte høydepunkt er Sommertravet som kjøres over to dager fredag 22. og lørdag 23.juli. NM for kaldblodshester, åpen klasse og for hoppene, kjøres som vanlig under V75-stevnet lørdag, mens fredagen byr på konsert og topp stemning etter at travløpene er i mål.

Vi ser frem til et innholdsrikt år på Sørlandets Travpark i 2016 - hjertelig velkommen til oss!

Hele terminlisten finner du her