Revansjemøtet

Glen Ord Superb i blendende stil mot Derby-seier. I bakgrunnen er Thai Navigator på vei inn til tredjeplassen. Lørdag møtes de i DNTs Høstfinale på Sørlandet. Foto: Hesteguiden.com.

Glen Ord Superb i blendende stil mot Derby-seier. I bakgrunnen er Thai Navigator på vei inn til tredjeplassen. Lørdag møtes de i DNTs Høstfinale på Sørlandet. Foto: Hesteguiden.com.

Lørdag kjøres årets siste V75-omgang på Sørlandets Travpark - menyen er mildt sagt spennende!

Husker du de imponerende prestasjonene fra pallplasshestene Glen Ord Superb, Victory Lap og Thai Navigator i Derby? Kommende helg håper vi på lignende godsaker da trioen på ny barker sammen i DNTs Høstfinale, V75-6. Ingen av kulltoppene kan kalles sporvinnere; Glen Ord Superb har trukket spor 8, Thai Navigator har trukket startnummer 10, mens Victory Lap kommer til start med 11 på nummerskiltet. 100 000 kroner venter vinneren, som kanskje må vise frem 1.12-tallet over 2140 meter for å hente hjem seierssjekken?

Får vi se slike scener på Sørlandet lørdag? Dette var Erik Sandbæks reaksjon da Glen Ord Superb tok hjem Derby-seieren på Bjerke i september. Foto: Hesteguiden.com.

Får vi se slike scener på Sørlandet lørdag? Dette var Erik Sandbæks reaksjon da Glen Ord Superb tok hjem Derby-seieren på Bjerke i september. Foto: Hesteguiden.com.

 

I Sørlandets 3-årscup (V75-2) gjør 10 hester opp om seieren. 1 Malkin har levert to svært gode løp mot årgangstoppene i kval og finale av Kriteriet, og blir en tøff nøtt å knekke. Men blir innersporet en felle? 6 Hez So Perfect så helt strålende ut ved enkel seier på Bjerke sist, mot enklere motstand. Kan Brenne-traveren fange opp Malkin i rygg leder er kanskje løpet bortbestilt?

I både Arnt Paulsens Minneløp (V75-1) og Miss Arabellas Æresløp (V75-4) kryr det av topphester, og disse løpene er like store sportslige godbiter som de er spillemessige utfordringer. Gled dere til årets siste V75-omgang på Sørlandets Travpark!