Endelig uttelling for form?

 Fleury B.R. og Martine Finsand jakter seieren i V65-3. Foto: Hesteguiden.com.

Fleury B.R. og Martine Finsand jakter seieren i V65-3. Foto: Hesteguiden.com.

Hun har ikke vunnet på sine 20 siste starter, men røpet sist at formen er i anmarsj. Lykkes det endelig for Arendal-hesten Fleury B.R. i Travparken søndag?

Tre år gammel overrasket Fleury B.R. sommertravpublikummet da hun på hjemmebane tok karrierens første seier på sterke 1.16,5/2140 meter. Det har så langt vist seg å være S.J.'s Photo-datterens eneste seier i karrieren, og høsten 2017 tok Martine Finsand over eier- og treneransvaret for den nå fem år gamle hoppa.

Til tross for flere gode prestasjoner har ikke Fleury B.R. fått uttelling i løpssammenheng, men viste sist etter galopp at formen for alvor er i anmarsj. Søndag jakter hun seieren i V65-3 sammen med sin faste våpendrager. Får Fleury B.R. endelig uttelling for formen?

Se startlistene til søndagens løp her

Stengte gjestestaller pga smittefare

 Illustrasjonsfoto: William Koster Parker.

Illustrasjonsfoto: William Koster Parker.

På grunn av restriksjoner på landets travbaner i forbindelse med det pågående Salmonella-utbruddet vil det denne uken være begrensninger på bruk av Travparken for de aktive.

Det omfattende utbruddet av Salmonella i hestemiljøet fører til restriksjoner på landets travbaner. Les mer om utbruddet og konsekvenser her

For Sørlandets Travpark gjelder følgende for inneværende uke:
Fredag 22/6 og lørdag 23/6 vil alle gjestestallene være stengt for desinfisering. De fire oppselingsboksene i vaskehallen vil holdes åpne.

Søndag 24/6 vil det ikke være lov å kjøre hurtig med hester før kveldens totalisatorkjøring.

Før fredag ber vi om nøye renhold av boksene etter bruk. Det vil stå ei sprøytekanne med Virkon som alle må spraye boksen sin etter bruk. Dersom bokser ikke blir tilstrekkelig rengjort, vil ALLE gjestestallene bli stengt umiddelbart.

Vi ber om forståelse for at disse tiltakene må iverksettes, og oppfordrer alle til å overholde dette slik at vi minimerer sjansen for spredning av den farlige sykdommen.

Les mer om Salmonella-utbruddet på Mattilsynets hjemmeside her

Den nye travskolelederen presenterer seg

 Vår nye travskoleansvarlige, Jeanett Dagsvold, kommer på besøk til Travskolen mandag 18.juni. Foto: Hesteguiden.com.

Vår nye travskoleansvarlige, Jeanett Dagsvold, kommer på besøk til Travskolen mandag 18.juni. Foto: Hesteguiden.com.

Mandag 18.juni kommer vår nye travskoleansvarlig, Jeanett Dagsvold, på besøk til Travskolen for å hilse på elever og foreldre.

Fra kl. 16:30 - 20:30 mandag 18.juni har du muligheten til å bli bedre kjent med vår nye travskoleansvarlige, Jeanett Dagsvold.

Denne kvelden setter nemlig 32-åringen av til et besøk på Travskolen for å hilse på elever og foreldre. Er du nysgjerrig på hva Travskolens nye ansikt bringer med seg av kompetanse og hva hun kan tilføre travskoleelevene? Da bør du sette av mandag ettermiddag eller kveld til å bli bedre kjent med Jeanett!

Endelig i vinnerspor igjen

 Cromwells Shadow imponerte i siste seiersløp 19.april fra tet sammen med Lars Fredrik Kolle. Torsdag har Søgne-hesten et perfekt startspor i V5-4. Foto: Hesteguiden.com.

Cromwells Shadow imponerte i siste seiersløp 19.april fra tet sammen med Lars Fredrik Kolle. Torsdag har Søgne-hesten et perfekt startspor i V5-4. Foto: Hesteguiden.com.

Terje Abrahamsens Cromwells Shadow er som forvandlet når han får gå i tet. Under torsdagens lunsjtrav i sør har Søgne-hesten trukket et perfekt startspor.

Tidligere i vår bombet Cromwells Shadow til tet og sjokkerte de fleste da han vant Sørlandsmesterskapet i overlegen stil. På Klosterskogen måneden senere gjentok den seks år gamle vallaken bedriften, og kontrollerte begivenhetene fra tetposisjonen.

Etter å ha stått i spor 11, 8, 11 og 6 i sine fire sister starter har Cromwells Shadow endelig trukket et perfekt startspor igjen. I V5-4 på hjemmebane torsdag starter han fra spor 1 med Per Vetle Kals i sulkyen.

Cromwells Shadow utfordres blant annet av Abrahamsens nabo, Øystein Tjomsland, som kusker høykapable Ervin Boko fra spor 7.

Se startlistene til torsdagens løp i Travparken her - husk at første løp starter kl. 13:40

Nytt ansikt på Travskolen

 Jeanett Marie Dagsvold fra lokalkjøring på Modum sammen med rekruttkusk Hanne Einang. Foto: Hesteguiden.com.

Jeanett Marie Dagsvold fra lokalkjøring på Modum sammen med rekruttkusk Hanne Einang. Foto: Hesteguiden.com.

Jeanett Marie Dagsvold er ansatt som ny travskoleansvarlig. 32-åringen tiltrer jobben 1.juli.

1.juli får Travskolen på Sørlandets Travpark et nytt ansikt utad. 32 år gamle Jeanett Marie Dagsvold tiltrer den viktige rollen som leder for rekrutteringsplattform nummer èn innen travsporten.
- Miljøet på Sørlandet lokket, og Sørlandets Travpark har et veldig godt rykte på seg. Min tanke da jeg så stillingen utlyst er at "Denne gjengen vil jeg være en del av", sier Dagsvold med et smil.

Lang erfaring fra topptrenere
32-åringen er født i Harstad, men flyttet til Østlandet i 2011. Etter fullført travtrenerutdanning jobbet Dagsvold i tre år for seg selv,  før hun flyttet til Sverige hvor hun har jobbet hos stortrenere som Jörgen Westholm, Lufti Kolgjini og Joakim Lövgren.
- Jeg er et veldig konkurransemenneske, og er opptatt av at Travskolen på Sørlandets Travpark skal få et enda bedre rykte og bli den beste travskolen i landet, forteller en entusiastisk Jeanett Marie Dagsvold.

Husk at Travskolen arrangerer to sommerleire i løpet av skoleferien. Nye kurs starter opp i uke 34.

Les mer om hva som skjer på Travskolen her

 

 

Gratis grilltallerken under lunsjtravet 14.juni

 De aktive kan glede seg til gratis grillmat under lunsjtravet i Travparken torsdag 14.juni. Foto: Hesteguiden.com.

De aktive kan glede seg til gratis grillmat under lunsjtravet i Travparken torsdag 14.juni. Foto: Hesteguiden.com.

Torsdag 14.juni kan de aktive glede seg til gratis grillmat under lunsjtravet på Sørlandets Travpark.

Lunsjtravet på Sørlandets Travpark torsdag 14.juni byr på mer enn bare en V5-omgang i løpet av en times tid.

Grilltrav
De aktive kan glede seg over at det følger med to matbonger per startende hest. Hver av bongene gir èn gratis grilltallerken. Det diskes opp med grill på stallområdet fra kl. 11-14, og vi ser frem til en sosial ettermiddag i sør. Alle kusker får også èn gratis grilltallerken denne dagen.

For publikum blir det mulig å kjøpe grilltallerken på publikumsplass for 99 kroner. For de aktive som ønsker å kjøpe ytterligere grilltallerkener utover de to de får gratis, koster dette 99 kroner per tallerken.

Dekken fra Skoies
I hvert av løpene denne dagen trekker vi ut èn hest som får med seg et dekken fra Skoies. Teppet blir trukket vilkårlig, slik at alle har like stor sjanse til å få med seg et dekken hjem.

Billetter til Natt-travet
Fredag 20.juli spiller Vassendgutane under Natt-travet i Travparken. Vi trekker også ut èn hests eier som får med seg to stk gratisbilletter til konserten.

Sommerleir på Travskolen

 Foto: Travskolen Sørlandets Travpark.

Foto: Travskolen Sørlandets Travpark.

Ønsker du å tilbringe sommeren sammen med våre søte, firebeinte venner på Travskolen? Vi tilbyr både sommerleiere og Dagis.

Årets sommerleiere blir avholdt 25. - 29.juni (uke 26) og 13. - 17. august (uke 33), mens vi arrangerer Dagis 2. - 6. juli (uke 27). Det blir uker fylt med action og moro, og for de som deltar på sommerleierne blir det også overnatting en av dagene!

Les mer om tilbudene og hvordan du melder deg på her:

Sommerleiere 2018

Dagis 2018

Johan jaktes

 Johan Kringeland Eriksen. Foto: Hesteguiden.com.

Johan Kringeland Eriksen. Foto: Hesteguiden.com.

V65-4 ser ut til å bli et svært severdig løp. Johan Kringeland Eriksen står i spissen for en hel horde lokale ekvipasjer som jakter seieren.

Seiersvante Kringeland Enok har gått tre løp på rad uten å få smake seierens sødme. Den fem år gamle hingsten har imidlertid levert gode løp, og blir utvilsomt en av forgrunnsfigurene i V65-4 på søndag - et løp som kryr av lokale seiersaspiranter.

Johan Kringeland Eriksens springer jaktes nemlig av både Løvdal-duoen Wellek og Troll Svenn, samt Tjomslands Philip Ess og Thygesens Myhreng Brage. Makter de å hente 20 meters tillegg på Kringeland Enok?

Se startlistene til søndagens løp her

Ledig stallplass for amatører

 Illustrasjonsfoto: Richard Ekhaugen.

Illustrasjonsfoto: Richard Ekhaugen.

Vi åpner nå opp for en ny søkeprosess til rekrutteringsstallen, med søknadsfrist 15.juni og ledige boksplasser fra 1.juli. Stallplass kan også leies av amatører.

Rekrutteringsstallen eies av Sørlandets Travpark AS, som også står for driften fra og med 1.august 2016. Formålet med Rekrutteringsstallen og Travskolen er å øke rekrutteringen til travsporten på Sørlandet, men også generelt. Få barn og ungdom travinteressert i ung alder, samtidig som prosjektet skal være bærekraftig økonomisk.

Det er ungdommer under 23 år om har fortrinnsrett på stallplass, men er det ledig kapasitet kan også voksne i nybegynnerfasen med travhest eller amatørtrenere i Agder-fylkene få leie boks.

Vi åpner nå opp for en ny søkeprosess til rekrutteringsstallen, med søknadsfrist 15.juni og ledige boksplasser fra 1.juli.

Priser
Stor hest barn og ungdom: 2 990 kr/mnd
Stor hest voksne: 3 990 kr/mnd
Ponni: 1 990 kr/mnd.

Prisen inkluderer boksleie, foring og flis. Leietagerne trener sine hester selv, og inngår i en turnus med ansvar for utslipp, innslipp og fôring cirka hver 7.helg.

MERK: Det er kun travhester/ponnier som trenes med tanke på å komme til start som kan leie plass i stallen. De oppstallede hestene skal trenes med Rekrutteringsstallen som base.

Når leietaker er under 18 år er det en foresatt som helt og holdent har ansvaret. Dette gjelder også fôringshelger.

Søknad
Søknad sendes på mail til: richard.ekhaugen@rikstoto.no

Spørsmål rundt rekrutteringsstallen kan rettes til:
Richard Ekhaugen, samfunns- og mediekontakt
Mobil: 99 69 36 24
e-post: richard.ekhaugen@rikstoto.no

 

Solvalla-drømmen brast - velger Sørlandet lørdag

 Ingbest og Tom Erik Solberg jakter årets andre seier i V65-1 i Travparken lørdag. Foto: Hesteguiden.com.

Ingbest og Tom Erik Solberg jakter årets andre seier i V65-1 i Travparken lørdag. Foto: Hesteguiden.com.

Han ble førstereserve til Elitkampen på Solvalla denne helgen. Gledelig er det at den tidligere Derby-vinneren Ingbest i stedet gjester Travparken førstkommende lørdag.

2 407 startpoeng var ikke nok til å komme med på den norske "kvoten" med hester meldt til Elitkampen. Dermed ble det ingen Solvalla-tur på Ragnar Løvseths Ingbest, men start førstkommende helg blir det likevel.

Årets Laumb-vinner tar nemlig turen til Sørlandets Travpark og starter fra 60 meters tillegg i V65-1. Her skal han blant annet forsøke å hente tillegg på en annen hest som ikke kom med i Elitkampen, Gjermund Gravdals Lex Lodney.

Se startlistene til lørdagens løp i Travparken her

Champions League-kveld i Travparken

Champions League bilde Facebook.jpg

Opplev spennende travløp og Champions League-finalen samme sted i Travparken lørdag 26.mai

Lørdag 26.mai inviterer Sørlandets Travpark til Champions League-kveld fra kl. 18:00. Vi kombinerer det beste fra to verdener når vi først byr på muligheten til å vinne store penger i spill på hest, før vi viser Champions League-finalen mellom Liverpool og Real Madrid direkte på storskjerm.

Denne kvelden varter vi opp med en spesiallaget fotballmeny – perfekt for supporteren som ønsker det lille ekstra. Og du, kommer du ikledd supporterutstyr får du fotballmenyen til kun 199 kr!

Første løp går av stabelen kl. 18:50, og dere får servert de beste eksperttipsene mens dere nyter fotballmenyen med panoramautsikt til løpsbanen. Som vanlig setter vi opp andelslag til V65-spillet slik at alle som ønsker det kan være med å kjempe om de store pengene.

Selvfølgelig går det gratis buss til byen ved midnatt slik at du og dine medsupportere kan fortsette feiringen!

Ta med vennegjengen og opplev det beste fra to verdener på Sørlandets Travpark lørdag 26.mai! Fotballmenyen koster kun 249 kroner.

Husk å bestille bord i restauranten:
Telefon: 971 77 106
e-post: daniela.koch@rikstoto.no

Hjertelig velkommen til oss på Sørlandets Travpark!

 

Seiersmaskinen årsdebuterer på hjemmebane

 El Viktor vant 17 av 21 løp i 2017. Her etter seieren på Momarken 14.oktober. Foto: Richard Ekhaugen.

El Viktor vant 17 av 21 løp i 2017. Her etter seieren på Momarken 14.oktober. Foto: Richard Ekhaugen.

Fjorårets mestvinnende travhest i Norge, El Viktor, gjør årsdebut på hjemmebane førstkommende søndag.

Øystein Tjomslands El Viktor leverte en gnistrende sesong under fjoråret, og ga seg ikke før den 17.seieren var i boet på Bergen Travpark 14.desember. På 21 starter i 2017 var den svarte hingsten aldri dårligere enn nummer to!

Det knyttes med andre ord stor spenning til V65-5 i Travparken på søndag, da El Viktor avlegger sin årsdebut. Den seks år gamle hingsten har trukket spor 8 bak startbilens vinger, og i sulkyen sitter Tjomsland selv.

Se startlistene til søndagens løp her

Banen stengt deler av uke 18

Logo.jpg

I forbindelse med Rally Sørland i Travparken lørdag 5.mai vil banen ha noe begrensede åpningstider for trening.

Oversikt over aktiviteter i løpsbanen i forbindelse med Rally Sørland 2018:
Indre bane stengt fra og med 1.mai

Tirsdag 1.mai: Bygging av hopp på indre bane. Det vil være mange trailere i banen. Løpsbanen stengt.
Onsdag 2.mai: Pressetreff med bilkjøring. Løpsbanen stengt i tidsrommet cirka kl. 12-14.
Torsdag 3.mai: Løpsbanen åpen hele dagen.
Fredag 4.mai: Løpsbanen stengt.
Lørdag 5.mai: Rally Sørland. Løpsbanen stengt.
Søndag 6.mai: Opprydding. Løpsbanen stengt.
Mandag 7.mai: Oppretting av banen. Løpsbanen stengt.

Følg med på Sørlandets Travparks Facebook-side for evt. endringer.

 

Årgangstopp i årsdebut

 Pampige A Brave Heart leverte en voldsom avslutning på fjorårets storløpssesong. Lørdag årsdebuterer han på Sørlandets Travpark. Foto: Hesteguiden.com.

Pampige A Brave Heart leverte en voldsom avslutning på fjorårets storløpssesong. Lørdag årsdebuterer han på Sørlandets Travpark. Foto: Hesteguiden.com.

I fjor avsluttet A Brave Heart sesongen med storløpsseier på Sørlandets Travpark. Lørdag avlegger han årsdebut på samme arena.

Marielle Bråthen fra Skien opplevde en drømmesesong med lekre A Brave Heart. Auksjonskuppet som ble kjøpt for 30 000 kroner i 2015 vant både Bergens 3-åringsfestival og DNTs Høstfinale og tjente 380 000 kroner.

Dramatikken var imidlertid stor på vei hjem etter storløpsseieren i Bergen i oktober, og utfallet av sesongen kunne fort blitt totalt endret. Dyrebilen som fraktet A Brave Heart og fem andre hester kjørte av veien, og hestene ble reddet ut først etter fem timer. Heldigvis endte det tross alt godt, og A Brave Heart viste få tegn til å være merket av hendelsen.

Årgangstoppen avsluttet sesongen med fem strake seiere, før han fikk vinterhvile etter 100 000-kronersløpet på Sørlandets Travpark i november. Lørdag gjør Clerk Magistrate-sønnen årsdebut i V65-6 sammen med sin faste kuskemakker Gunnar Austevoll.

Se startlistene til lørdagens løp i Travparken her

Påskjønner de som melder på ungdommene

 Et knippe av travsportens unge på Sørlandet. Arkivfoto: Richard Ekhaugen.

Et knippe av travsportens unge på Sørlandet. Arkivfoto: Richard Ekhaugen.

Agder Travforbund lanserer nå en serie som belønner eiere av travhester som meldes på kusker under 26 år med lisens tilhørende Agder til løp på Sørlandets Travpark.

Agder Travforbunds nye serie starter lørdag 28.april og avsluttes med årets siste løpsdag, søndag 16.desember.
- I potten ligger blant annet en utenlandstur til en verdi av 10 000 kroner samt to gavekort à 1 000 kroner fra Skoies, forteller leder i Agder Travforbund, Rune Upsahl.

Regler:
* Alle eiere av hester som blir meldt på kusker under 26 år med lisens tilhørende Agder i løp på Sørlandets Travpark, får for hvert løp ett lodd i trekningen om de gjeve premiene.
* Det forutsettes at hesten starter i løpet den er meldt til. Strykes hesten, får heller ikke eieren noe lodd for den tiltenkte starten.
* I forbindelse med årets siste løpsdag på Sørlandets Travpark, søndag 16.desember, trekkes det blant samtlige eieres lodd. Har man startet i ett løp med kusk under 26 år, får man ett lodd. Har man startet i to løp med kusk under 26 år, får man to lodd osv.
* Det er hestens eier ved trekningstidspunktet som vinner evt. premie.

- Vi håper dette kan stimulere til at våre unge kusketalenter får enda flere sjanser i løp, sier Upsahl.

Bankertillit til lokal ekvipasje

 Jega Janda og Per Vetle Kals blir Rune Upsahls alenestrek til V65-omgangen i Travparken på søndag. Foto: Hesteguiden.com.

Jega Janda og Per Vetle Kals blir Rune Upsahls alenestrek til V65-omgangen i Travparken på søndag. Foto: Hesteguiden.com.

- Beste hesten og beste kusken, fastslår vår faste tipser Rune Upsahl om den lokale ekvipasjen som blir mandalittens V65-banker på søndag.

Omgangens banker: - 2 Jega Janda (V65-2) blir mitt bankerforslag til søndagens V65-omgang, det er snakk om den beste hesten og den beste kusken i løpet. Vant på en overbevisende måte i årsdebuten, men skuffet litt sist. Tilbake i toppform holder hoppa god klasse, og jeg tror ikke tilleggshestene klarer å hente henne inn.

Omgangens lås: - 1 Come Vacation og 7 N.Y. Diamond In The Sky (V65-3) gjør normalt opp om seieren. Førstnevnte er ei topphoppe som gjør årsdebut, en spennende sådan. Hevdet seg i årgangstoppen som både 3- og 4-åring, og det skal bli spennende å se hvordan hun har utviklet seg i løpet av vinteren. I et lite felt bør det løse seg selv fra innerspor. N.Y. Diamond In The Sky har levert flere fine innsatser i år, sist som toer bak Dizzy Broad under Unionskampen. Slo da Patricia Hastrup, som vi så vinne V75-løp forrige helg. Hamre-hoppa vant hoppeavdelingen til Jarlsberg Grand Prix og var toer i Hoppe Kriteriet, og er hesten med størst klasse i feltet.

Omgangens luring: - 3 Polar Northug (V65-1) galopperte bort en topp-plassering i et løp som Horgen Lynet vant sist. Møtte knalltøff motstand i Ulsrud Tea, Tomeld Ø.K. og Moe Svarten nest sist. Det er ingen enkel krabat, men feilfritt er Polar Northug kapabel til å gi favoritten Solør Svarten kamp til døren.

Info fra lokale trenere:
- 11 Eldvina (V65-2) slet med krysslammelse i sin siste start, derav prestasjonen. De siste blodprøvene har vært fine, jeg venter på svar på den siste. Hun har ikke blitt trent som ønskelig på grunn av dårlige treningsforhold den siste tiden, men hun virker på vei opp i form igjen. Hun er fortsatt sterk, og laktatmålingene er fine, men det er mer å gå på. Eller er humøret på topp, og hun er pigg og fin i trening, sier Iselin Toft Dyrstad. 

- Jeg er litt usikker på formen til 7 Ubuntu (V65-6), men hele stal formen virker på vei opp. Feilfritt og premie er målet, men klaffer det underveis bør han være trippelaktuell om formen er der, sier Kristine Sørensen.

- 7 Pave Odin (V65-4) er veldig rytmisk og fin, men vi har ikke lettet ham noe i trening ennå. Jeg tror han trenger et par løp for toppformen er der, men han har et fint løp på papiret. Når det gjelder 4 Bettini (V65-6) bør det tillegges at han er bedre en raden, sier Trond Mikkelsen.

 

 

Tilbyr hestebiler til travmiljøet

 Kim Roger Larsen fra Trucknor (t.v.) og Travparkens Ingvar Ludvigsen har signert samarbeidsavtale. Foto: Richard Ekhaugen.

Kim Roger Larsen fra Trucknor (t.v.) og Travparkens Ingvar Ludvigsen har signert samarbeidsavtale. Foto: Richard Ekhaugen.

Renault Trucks/Trucknor er siste tilskudd til samarbeidsnettverket til Sørlandets Travpark. De leverer blant annet hestebiler som er perfekte for travmiljøet.

- Renault Trucks/Trucknor er glade for å bli en viktig partner i hestemiljøet her i sør. Vi skal ha stort fokus på nyttelast da vi vet at dette er et viktig moment for våre kunder, sier Renault-anvarlig på Trucknor Kristiansand, Kim Roger Larsen.

Travparkens nye samarbeidspartner har i tillegg et meget bredt utvalg av alt fra 3,5 tonns varebil til tungtransport.
- Jeg har virkelig tro på at vi kan tilføre miljøet et meget bra produkt og gleder meg til å bli kjent med mange av dere. Vi er nå synlig på mange flater i Travparken, så min kontaktinfo er lett å finne og dere må gjerne ta en telefon til meg for en hyggelig bilprat, understreker Larsen.

- Vi er i dag veldig glade og stolte av at Renault Trucks/Trucknor har blitt ny partner i Travparkens nettverk. Vi er sikre på at de vil tilføre både nettverket og vårt hestemiljø meget gode produkter og jeg vil anbefale alle å se nærmere på hva de kan levere, sier markedssjef hos Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen.

 

 

Stillingsutlysning: Travskoleansvarlig

Logo.png

Travskoleansvarlig Sørlandets Travpark

Travskolen ved Sørlandets Travpark ble etablert i 2012, og er et rekrutteringstiltak til travsporten for barn og unge fra 3 år og oppover. Travskolen disponerer en egen stall på Sørlandets Travpark, 8-10 ponnier med utstyr, samt eget undervisningsrom.  Kursene arrangeres på ettermiddag og kveld, samt leirer i skolens ferier.

Det meste av undervisningen er på ettermiddag/kveldstid, men Travskolen skal også kunne gi tilbud på dagtid, helger og ferier. I tillegg til travskoleansvarlig fordeles undervisningen på andre instruktører tilknyttet skolen.
DNT har utviklet undervisningsmateriellet i samarbeid med Travskolen.

Vi ser etter en voksen person med gode hestekunnskaper med hovedfokus på trav. En som liker å jobbe med barn og har mulighet for fleksibilitet i arbeidsdagen. Stor fordel med bilsertifikat kl BE.

Arbeidsoppgaver:
- Administrasjon og drift av Travskolen
- Budsjett og økonomiansvar
- Koordinering av undervisningen/andre instruktører
- Ansvar for at undervisningsopplegg blir fulgt og ansvar for ponniene tilknyttet skolen.
- Rekrutteringstiltak for å skaffe elever og evt andre arrangementer
- Kontakt med foreldre og foresatte

Det vil være tett samarbeid med DNT og resten av administrasjonen ved Sørlandets Travpark.
Travskoleansvarlig bør kunne delta i undervisningen og arrangementsavviklinger.

Vi ser følgende egenskaper som viktige:
- Ansvarlig
- Initiativrik
- Stå på-vilje
- Løsningsorientert
- Strukturert

Stillingen er 100%.  Lønn etter avtale. Krav til Politiattest.
Søknadsfrist 6. mai 2018.

Søknad sendes på mail til: kjetil.olsen@rikstoto.no
Ved spørsmål, kontakt daglig leder Sørlandets Travpark, Kjetil Olsen på tlf: 90760023 eller pr mail.

 

Vinnerhest i comeback

 Pave Odins siste seier kom i V75-finalen på Bjerke 17.desember 2016. F.v. Eirik Høitomt, Tonje Ramfjord og Trond Mikkelsen. Foto: Hesteguiden.com.

Pave Odins siste seier kom i V75-finalen på Bjerke 17.desember 2016. F.v. Eirik Høitomt, Tonje Ramfjord og Trond Mikkelsen. Foto: Hesteguiden.com.

Seiersvante Pave Odin er sparsomt startet de siste 16 månedene. Søndag gjør Lillesand-hesten comeback på hjemmebane.

Pave Odin er en hest man legger merke til i løpsbanen. Ikke bare for sitt vakre ytre, men også fordi hesten til samboerparet Tonje Ramfjord og Trond Mikkelsen har viste seg som en skikkelig vinnerhest, med 11 seiere på 33 starter så langt i karrieren.

Etter at hesten vant V75-finale på Bjerke 17.desember 2016 har imidlertid fremgangene latt vente på seg. Årsdebuten i april 2017 endte med en femteplass, før hesten en måned senere ble strøket fra et løp på Jarlsberg. I midten av juni brøt hesten et løp etter galopp på Klosterskogen, og siden har ikke 7-åringen vært å se i løpsbanen.

Søndag er det endelig duket for comeback for Pave Odin. I V65-4 kommer den svarte hingsten ut fra 20 meters tillegg sammen med Geir Mikkelsen.

Se startlistene til søndagens løp her

Ford Bay Auto-touren: Hesteeierne i fokus

 Markedssjef i Travparken, Ingvar Ludvigsen (t.v.), og Per Gunnar Aasen, daglig leder hos Bay Auto, lanserer Ford Bay Auto-touren. Foto: Richard Ekhaugen

Markedssjef i Travparken, Ingvar Ludvigsen (t.v.), og Per Gunnar Aasen, daglig leder hos Bay Auto, lanserer Ford Bay Auto-touren. Foto: Richard Ekhaugen

Sammen med vår gode partner Ford Bay Auto lanserer Sørlandets Travpark i 2018-2019 belønningsprogrammet "Ford Bay Auto-touren".

Intensjonen er å belønne våre trofaste hesteeiere som gjennom hele året bidrar til gode travløp i sør.
- Vi har tidligere hatt suksess med utenlandstur til de meststartende hestenes eiere. Nå ønsker vi i tillegg å belønne flere av de som trofast stiller opp for oss, sier markedssjef Ingvar Ludvigsen.

Fra og med løpsdagen 8.april 2018 og frem til utgangen av mars 2019 kan man hente seg fine premier ved å starte på Sørlandets Travpark.
Premiestigen for startende hester ser slik ut:
13 starter: Utenlandstur verdi 10 000,-
10 starter: Hesteteppe
7 starter: Middag for to på Stallkroa
5 starter: Bilvask hos Bay Auto
3 starter: En søt sak å dele
Premiene deles ut i Vekta.

- I Ford Bay Auto-touren konkurrerer man jo bare med seg selv, og jo flere starter, jo flottere premier, sier Ludvigsen med et smil.
- Sørlandet har vært flinke til å skape et attraktivt nettverk som vi synes det er interessant å være en del av. Travmiljøet er også et marked for oss som selger både små og store biler. Jeg har vært til stede på noen løpsdager og det har vært en artig opplevelse. Det er mye entusiasme i miljøet, sier daglig leder ved Bay Auto, Per Gunnar Aasen.

MERK: Det er hestens eier ved konkurranseslutt som vinner eventuell hovedpremie. Selges hesten i konkurranseperioden er det ny eier som mottar premien.