- En av årets sikreste bankere

Vår faste tipser Rune Upsahl har vurdert søndagens V65-omgang på Sørlandets Travpark. Foto: Richard Ekhaugen.

Vår faste tipser Rune Upsahl har vurdert søndagens V65-omgang på Sørlandets Travpark. Foto: Richard Ekhaugen.

Vår faste tipser Rune Upsahl har funnet en V65-banker han mener er "en av årets sikreste" til søndagens løp i Travparken.

V65-banker:
- 3 Global Rumour (V65-4), med Adrian Solberg Akselsen i sulkyen, blir min banker i omgangen. Han imponerte stort sist da han vant på 1.14,4 over 2100 meter etter å ha åpnet 500 og 1000 meter på 1.11. Sprint bør være en klar fordel for hesten. Frode Hamre mener det er en god vinnersjanse, og at hesten kan gå en lav 1.12-tid tid på distansen. Da er det ingen av de hestene han møter her som rører han - en av årets sikreste bankere.

Dagens lås
- Jeg låser V65-5
på nummer 2 U.R Faxe og 7 El Viktor. U.R.Faxe imponerte stort i sin siste start da han gikk 1.27,8. Tapte da bare mot Garli Moe Garlin og Tangen Bjørn som i løpet etter ble nummer 1 og 3 i Kong Olavs Æresløp. Med lignende prestasjon så blir han fryktelig vanskelig å fange. El Viktor har vært en seiersmaskin i år og står med fire seire på fem starter og jakter stolpe i raden. I sin siste start vant han på 1.28,1 etter enkelt å ha spurtet ned konkurrentene.

Dagens objekt:
- 5 Luquito Star blir nok stor favoritt i V65-2, og imponerte sist da han hang seg på Global Rumour i et voldsomt tempo. Møtte veggen litt før mål, og må ha kommet seg etter det løpet om han skal kjempe om seieren. Mitt objekt i løpet er nummer 4 Fam B.R. Hun er usikker, men holder hun seg nedpå så er det en veldig god hest. Sist hoppa startet på Sørlandet var hun også mitt objekt. Feilet da i veldig god fart inn i siste sving, og muligens var det seieren som røyk der. Nest sist vant hun enkelt på 1.16,4. I sin siste start fikk hun noen dårlige rygger underveis, men gikk uansett et bra løp selv om det ikke ble en topplassering.

- Også har en jo 2 Drill Rosa (V65-3) da, som det kan se ut til at det er umulig å få manet inn. Klarer imidlertid ikke helt å gi den opp, konkluderer Rune Upsahl.

 

Gratis grillmat i hesteringen

Under løpsdagen tirsdag 11.juli serveres det gratis grillmat i hesteringen. Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Under løpsdagen tirsdag 11.juli serveres det gratis grillmat i hesteringen. Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Under løpsdagen tirsdag 11.juli fyrer Sørlandets Travpark opp grillen og byr på gratis grillmat til alle i hesteringen.

Denne våren har Sørlandets Travpark stått for store arrangementer som Rally Sørland og Anleggsmessa. Samtidig som Travparken har nådd ut til et helt nytt publikum som opplevelsesarena har det også i kortere perioder betydd mindre tilgang på løpsbane og rettstrekke for de aktive.

Tålmodige aktive
- Vi vil takke for tålmodigheten de aktive har vist rundt stengingen av banen i enkelte perioder i forbindelse med disse store arrangementene. Derfor gleder vi oss over å kunne tilby gratis grillmat til alle i hesteringen under løpsdagen tirsdag 11.juli, og håper dette er et tiltak som faller i smak. I restauranten byr vi på buffet til kun 100 kroner, forteller daglig leder Kjetil Olsen.

Årgangstopp i årsdebut

Tom Erik Solberg, Moe Tjalve og Tor Martin Moe etter seieren i Biri Oppdretningsløp i fjor. Foto: Hesteguiden.com.

Tom Erik Solberg, Moe Tjalve og Tor Martin Moe etter seieren i Biri Oppdretningsløp i fjor. Foto: Hesteguiden.com.

Han innledet karrieren med seier på Sørlandet før han vokste inn i årgangseliten. Søndag gjør Moe Tjalve årsdebut i V65-finalen.

Man så direkte da Moe Tjalve 19.juni i fjor debuterte med seier på Sørlandets Travpark at Tor Martin Moe nok en gang hadde et toppemne på gang. Voje Faks-sønnen fulgte opp med seier i DNTs Unghestserie før han ble tredje i 3-årsstjernen. Moe Tjalve kvalifiserte seg siden for Kriteriet hvor han ble femte etter galopp.

Revansjen kom i Biri Oppdretningsløp hvor den talentfulle hingsten satte årgangseliten ettertrykkelig på plass og vant både kvalifisering og finale. Totalt tjente Moe Tjalve 582 000 kroner i sin første sesong på norske travbaner.

Han var meldt til H.M. Kongens Pokal på Bjerke 1.april i år, men ble strøket. Søndag gjør Moe Tjalve årsdebut i V65-finalen i Travparken.

Se startlistene til søndagens løp her

Anleggsmessa 2017 med rikholdig program

Markedsansvarlig i Travparken, Ingvar Ludvigsen, og Oskar Åsen fra MEF byr på en rikholdig meny under Anleggsmessa 2017. Foto: Richard Ekhaugen.

Markedsansvarlig i Travparken, Ingvar Ludvigsen, og Oskar Åsen fra MEF byr på en rikholdig meny under Anleggsmessa 2017. Foto: Richard Ekhaugen.

Fredag 16. og lørdag 17.juni arrangeres Anleggsmessa 2017 i Sørlandets Travpark. I tillegg til maskiner i alle former blir det barneaktiviteter, trialshow og konsert.

Riggingen til messa er i full gang torsdag morgen, og denne helgen byr Travparken på hestekrefter av et litt annet kalibert enn vanlig. Anleggsmessa 2017 har samlet over 70 utstillere fra store deler av landet, og programmet som presenteres byr på aktiviteter for hele familien.


- Fredag er det fullt fokus på anleggsbransjen, men lørdag fra kl. 10 vil det være barneaktiviteter som blant annet ponniridning, det blir også trialshow, før det hele avsluttes med konsert i den nye messehallen i kjelleren på Travparken, forteller markedsansvarlig Ingvar Ludvigsen.

Oskar Åsen, regionsjef for Region Sørvest i Maskinentreprenørenes Forbund (MEF), ser frem til helgen.
- Dette er et ypperlig område å presentere seg selv på og samtidig skaffe gode kontakter. Vi håper at anleggsbransjen stiller sterkt opp, fastslår han.

Foto: Richard Ekhaugen.

Foto: Richard Ekhaugen.

Foto: Richard Ekhaugen.

Foto: Richard Ekhaugen.

Flytter trenervirksomheten

Johan Kringeland Eriksen i idylliske omgivelser på Inntjore i Grimstad. Foto: Richard Ekhaugen.

Johan Kringeland Eriksen i idylliske omgivelser på Inntjore i Grimstad. Foto: Richard Ekhaugen.

Johan Kringeland Eriksen flytter fra onsdag 14.juni hele sin trenervirksomhet til Inntjore i Grimstad.

22-åringen startet opp som egen trener i august i fjor, da med base på Frivoll Travbane i Grimstad. Fremgangene lot ikke vente på seg, og heller ikke pågangen av hester i trening. Allerede i oktober måtte Kringeland Eriksen ansette sin første lærling, og i år har virksomheten blitt utvidet med ytterligere èn lærling.

- Ingen dramatikk
Den lovende treneren har den siste tiden hatt noen av hestene på Inntjore, den gamle basen til trenernestor Kristen T. Gundersen, i tillegg til driften av stallen på Frivoll. Onsdag denne uken ble hele virksomheten flyttet til Inntjore, drøye kvarterets kjøring fra Frivoll.
- Det ligger ingen dramatikk bak dette i det hele tatt. Jeg har trivdes godt på Frivoll, men ønsket å få samlet hele virksomheten på ett sted. Da falt valget på Inntjore, det er et treningseldorado, fastslår 22-åringen.

Syv trenerseiere så langt i år
Kringeland Eriksen har 17 hester på sin treningsliste, ni av disse er toåringer. Eksilrogalendingen har innledet året på en god måte; syv seiere, seks andreplasser og tre tredjeplasser på 35 starter kan han skilte med for sine stallhester. Totalt har hestene på Kringeland Eriksens treningsliste sprunget inn 210 000 kroner hittil i år, viser tall fra Det Norske Travselskap per 31.mai.

Tidspunkter stengt løpsbane

16. og 17.juni arrangeres Anleggsmessa på Sørlandets Travpark. I forbindelse med det store arrangementet vil banen være stengt på noen tidspunkter.

Onsdag 14.juni: Banen stengt fra kl. 17:00-19:00. Norsk Gjenvinning har kick off-arrangement.

Torsdag 15.juni: Banen stengt hele dagen pga. rigging til Anleggsmessa.

Fredag 16. og lørdag 17.juni: Anleggsmessa. Banen stengt begge dager.

Søndag 18.juni og mandag 19.juni: Banen er åpen for trening, men de som benytter banen må være obs pga. nedrigging av Anleggsmessa. Det betyr at det vil være noe trafikk ut og inn av messeområdet på indre bane.

Les mer om Anleggsmessa på Sørlandets Travpark her

Billettsalget til Vassendgutane i gang

Fredag 21.juli står populære Vassendgutane på scenen under Sommertravet. Nå ligger rabatterte billetter ute på Ticketmaster.

Et av landets største liveband, Vassendgutane, inntar Sørlandets Travparks utescene under Sommertravet fredag 21.juli.

Allerede nå kan du sikre deg billetter til konserten til rabattert pris. Kjøper du billett på forhånd koster det 300 kroner + avgift. Venter du med å kjøpe til konsertdagen, betaler du 400 kroner i døren.

Les mer om arrangementet og kjøp din billett på www.ticketmaster.com her

Har kjempet seg tilbake

Hot Fighter og Madelen Berås, her fra seiersløpet på Klosterskogen i februar 2016, årsdebuterer på hjemmebane tirsdag. Foto: Hesteguiden.com.

Hot Fighter og Madelen Berås, her fra seiersløpet på Klosterskogen i februar 2016, årsdebuterer på hjemmebane tirsdag. Foto: Hesteguiden.com.

Froland-hesten Hot Fighter lever opp til navnet. Til tross for skadeavbrekk kommer kjempen tilbake - tirsdag årsdebuterer han på hjemmebane.

Anette Andersens Hot Fighter har gjort sine saker svært sterkt i montédisiplinen, og trives fortreffelig sammen med Madelen Berås. Fem starter har den lokale duoen gjort under sal, noe som blant annet har resultert i to seiere og en andreplass.

Etter en lengre tids skadeopphold er 8-åringen nå klar for comeback i løpsbanen, nesten ett år og tre måneder siden sist han var ute i totoløp. Slår den hardføre vallaken til med seier på direkten?

Se startlistene til tirsdagens løp her

Vellykket bedriftsbesøk

Arild Berås tok imot 9.klasseelevene med åpne armer i stallen. Foto: Richard Ekhaugen.

Arild Berås tok imot 9.klasseelevene med åpne armer i stallen. Foto: Richard Ekhaugen.

Onsdag tok Travparken imot 9.klasse ved Holte skole til bedriftsbesøk. Det ble en svært vellykket dag.

Bedriftsbesøk for 9.trinn tilbys skolene via Kristiansand kommune. Travparken ser dette som en viktig del av sitt samfunnsoppdrag samtidig som vi får vist frem anlegget og travsporten til helt nye grupper.

Onsdag var 9.klasse ved Holte skole på besøk hele formiddagen. De fikk oppleve de fleste sider ved vår virksomhet. Alt fra markedsarbeid og inntjening til formålet ved markedsansvarlig Ingvar Ludvigsen, via travsportens betydning for lokalsamfunnet ved daglig leder Kjetil Olsen og til besøk i stallene. Arild Berås var i storform, og elevene fikk brutt noen barrierer både på hesteryggen og ved dobbelsulkykjøring.

Se flere bilder fra bedriftsbesøket under:

En av elevene ble trukket ut til dobbelsulkykjøring, og fikk seg en luftetur hun sent vil glemme bak millionæren Tøffe Toft. Foto: Richard Ekhaugen.

En av elevene ble trukket ut til dobbelsulkykjøring, og fikk seg en luftetur hun sent vil glemme bak millionæren Tøffe Toft. Foto: Richard Ekhaugen.

Etter hvert våget flere og flere av elevene seg opp på ryggen til Tøffe Tøft. Foto: Richard Ekhaugen.

Etter hvert våget flere og flere av elevene seg opp på ryggen til Tøffe Tøft. Foto: Richard Ekhaugen.

Daglig leder Kjetil Olsen forklarte elevene om travsportens betydning for verdiskapning i lokalsamfunnet. Foto: Richard Ekhaugen.

Daglig leder Kjetil Olsen forklarte elevene om travsportens betydning for verdiskapning i lokalsamfunnet. Foto: Richard Ekhaugen.

Å gi Tøffe Toft den obligatoriske appelsinen ble en populær gimmick. Foto: Richard Ekhaugen.

Å gi Tøffe Toft den obligatoriske appelsinen ble en populær gimmick. Foto: Richard Ekhaugen.

Ledig boksplass i Rekrutteringsstallen

Seiershesten Broken Contract står til daglig oppstallet og trenes ved Rekrutteringsstallen på Sørlandets Travpark. Foto: Hesteguiden.com.

Seiershesten Broken Contract står til daglig oppstallet og trenes ved Rekrutteringsstallen på Sørlandets Travpark. Foto: Hesteguiden.com.

Det er nå èn ledig boksplass i Rekrutteringsstallen i Travparken. Søknadsfrist for stallplass er onsdag 14.juni.

Rekrutteringsstallen eies av Sørlandets Travpark AS, som også står for driften fra og med 1.august 2016. Formålet med Rekrutteringsstallen og Travskolen er å øke rekrutteringen til travsporten på Sørlandet, men også generelt. Få barn og ungdom travinteressert i ung alder,  samtidig som prosjektet skal være bærekraftig økonomisk.

Arild Topland er ansatt av Sørlandets Travpark som stallmester, og drifter stallen.

Det er ungdommer som har fortrinnsrett på stallplass, men er det ledig kapasitet kan også voksne i nybegynnerfasen med travhest få leie boks. Målet er at Travskolens elever etter å ha gått ferdig kurstrappen her tar steget videre med stor hest eller ponni i ungdomsstallen.

Priser per 01.05.2017
Stor hest barn og ungdom: 2912,50 kr/mnd
Stor hest voksen: 3112,50 kr/mnd
Ponni: 1 803,75 kr/mnd.
Dette inkluderer boksleie, foring og flis. Leietagerne trener sine hester selv, og inngår i en turnus med ansvar for utslipp, innslipp og fôring cirka hver 7.helg.
For hester som ikke faller inn under formålet, eller nye voksne til travet, betales et tillegg på 200 kr/mnd. Prisene kan justeres årlig pr 01.01. Stalleie faktureres månedlig med betalingsfrist på 14 dager. Forfallsdato er den 10. hver måned.

Det er kun travhester/ponnier som trenes med tanke på å komme til start som kan leie plass i stallen. De oppstallede hestene skal trenes med Rekrutteringsstallen som base.

Når leietaker er under 18 år er det en foresatt som helt og holdent har ansvaret. Dette gjelder også fôringshelger.

Leiekontrakten for Rekrutteringsstallen kan du lese her

Søknad om stallplass og evt. spørsmål rettes til:
richard.ekhaugen@rikstoto.no
Mob: 99 69 36 24

Søknadsfrist: onsdag 14.juni

Bedriftskveld og travløp tirsdag 6.juni

Hvorfor ikke gi de ansatte et minne for livet - vi trekker ut vinnere til dobbelsulkykjøring på tirsdag. Foto: Hesteguiden.com.

Hvorfor ikke gi de ansatte et minne for livet - vi trekker ut vinnere til dobbelsulkykjøring på tirsdag. Foto: Hesteguiden.com.

Tirsdag 6.juni er det V65-kjøring i Travparken. For lokale bedrifter tilbyr vi et opplegg som passer både for ansatte og kunder.

Har du ikke rukket å planlegge sommerfesten for dine ansatte? Slapp av – vi har løsningen!

Tirsdag 6. juni inviterer vi til bedriftskveld på Sørlandets Travpark med panoramautsikt til travløpene fra kl. 18:00.

For kun 199 kroner per person får man:
- Vår nydelige middagsbuffet
- Eget bord for bedriften i restauranten
- Spillveileder som sørger for de beste tipsene til kveldens løp
- Vi trekker vinnere som får teste dobbeltsulky bak en travhest – den råeste fartsopplevelsen du får i hele sommer!

Vær tidlig ute med din bestilling!

Spørsmål og påmelding:
Markedsansvarlig Ingvar Ludvigsen på mobil 906 23 631 innen fredag 2.juni kl. 15:00.

Sånn, da har du èn ting mindre å tenke på.

V65-dragene fra Upsahl

Vår tipsekspert Rune Upsahl har dykket i V65-materien og kommet opp med flere spennende drag til søndagens omgang i Travparken.

Banker:
- 1 El Viktor (V65-3) har imponert i to strake seiersløp, og ser ut til å ha ytterligere rekordforbedring inne. Sporet ble ikke det beste, men det er såpass mange galopplystne hester i dette feltet at jeg ikke ser for meg at Øystein Tjomsland blir sittende fast selv om han skulle bli overflydd fra start. Omgangens beste holdepunkt.

Objekt:
- Feilfritt skal 9 Vestpol Hebe (V65-4/V5-1) vinne et slikt løp. Var veldig god i seiersløpet i V76 på Bjerke nest sist, og galopperte seg vekk som mye betrodd i samme spillform sist. Den lille hoppa er ikke lett å få rundt banen uten galopp, men Åsbjørn Tengsareid har vist at han har et godt tak på henne. Sannsynligvis hesten med størst kapasitet i feltet.

Objekt:
- 4 K.W. Tigerlady (V65-6/V5-3/DD-2) imponerte meg sist etter tredjespor og dødens underveis. Hadde bare Jet Bug foran seg i mål, og da snakker vi hest med V75-klasse. Trener Vemund Madsen Drolsum var veldig fornøyd med hesten sist og kjører nok til start med ambisjoner nok en gang. Litt usikker på hvor hun havner med startraske 3 Chellas Girl på innsiden, K.W. Tigerlady er litt opp og ned fra start. Kan uansett sannsynligvis rekordsenke seg her.

Pausehest:
- 11 Quickwin (V65-5/V5-2/DD-1) gjør sin første start siden september i fjor, nå i regi Øystein Tjomsland. Dette er en hest som har vist fin kapasitet, men som ikke har vært lett å holde i orden. Tjomsland skriver da også på sin hjemmeside at "(..) foreløpig er det mest veterinæren min som har hatt glede av denne." Møter et par gode konkurrenter, og jeg vel se hesten fungere 100 % i løp først, men det skal bli spennende å se om Tjomsland har forbedret også denne første gang ut.

 

Vassendgutane til Sommertravet

Et av norges største liveband, Vassendgutane, står på scenen under Sommertravet fredag 21.juli.

Med over 20 års sammenhengende turnévirksomhet, åtte albumutgivelser, tre live DVD'er og 60 000 følgere på sosiale medier er populære Vassendgutane klare til å innta scenen på Sørlandets Travpark under Sommertravet 2017.

Nye låter og "monsterhits"
Etter at travløpene er i mål fredag 21.juli inntar Ørsta-bandet konsertscenen, blant annet med to nye låter som blir slupper på Spotify denne våren.
Nytt lysdesign er under produksjon og bandet forsterker også selve lydproduksjonen, slik at det blir et behagelig lydnivå på deres konserter.
- En ”kryss og tvers konsert” med Vassendgutane vil i 2017 inneholde en del av bandets eldre låter kledd i 2017-drakt, og selvsagt orkesterets monsterhits som publikum elsker å synge med på, heter det i en uttalelse fra bandets management, Flan Booking.

Billetter blir om kort tid tilgjengelig på www.ticketmaster.no.

 

På ny rekordjakt?

Chellas Girl og Vidar Hop bombet rundt Jarlsberg-ovalen på 1.13,3a/1609 meter i årsdebuten. Foto: Hesteguiden.com.

Chellas Girl og Vidar Hop bombet rundt Jarlsberg-ovalen på 1.13,3a/1609 meter i årsdebuten. Foto: Hesteguiden.com.

I 2014 satte Grimstad-hesten Chellas Girl norgesrekord med voltestart på Sørlandets Travpark. Kan hun sette banerekord med autostart på søndag?

Rune Wiig var gjestekusk da Chellas Girl stormet over målstreken på 1.13,2/1640 meter under Sommertravet på Sørlandets Travpark i 2014, noe som da var ny norgesrekord. Hoppa, som nå eies av Ove Sigmund Gjeruldsen, har slitt med å komme tilbake til samme nivå i ettertid, men i årsdebuten på Jarlsberg i april i år viste Chellas Girl lovende takter. Sammen med Vidar Hop vant hun på 1.13,3a/1609 meter og viste at storformen er i anmarsj.

Før forrige løpsdag på Sørlandets Travpark var banens dosering rettet opp, noe som gjøres årlig, og underlaget var i perfekt skikk. Det endte blant annet med rekordforbedring for samtlige (!) hester i kvalifiseringen til Veikle Balder cup. Søndag tester Chellas Girl på nytt sprintdistanse på hjemmebane, denne gangen med bilstart. Gjeldende banerekord for eldre norskfødte hopper med autostart er 1.12,2, satt av Sizzling i 2013. Står denne rekorden for fall på søndag?

Se startlistene til søndagens løp her

Inngår samarbeidsavtale med Ungt Entreprenørskap

Daglig leder ved Travparken Kjetil Olsen og Vemund Ruud fra Ungt Entreprenørskap Agder ser frem til et fruktbart samarbeid i kommende år. Foto: Richard Ekhaugen.

Daglig leder ved Travparken Kjetil Olsen og Vemund Ruud fra Ungt Entreprenørskap Agder ser frem til et fruktbart samarbeid i kommende år. Foto: Richard Ekhaugen.

Denne uken undertegnet daglig leder Kjetil Olsen avtalen som sikrer samarbeid mellom Sørlandets Travpark og Ungt Entreprenørskap Agder i de kommende årene.

I august 2016 gjennomførte Travparken sin første innovasjonscamp sammen med Ungt Entreprenørskap, for Fjære ungdomsskole i Grimstad. Samarbeidet rundt campen ble så vellykket at flere ungdomsskoler i kommunen i etterkant har tatt kontakt for sikre seg slike camper i årene fremover.

Årlige innovasjonscamper
Denne uken formaliserte Travparken og Ungt Entreprenørskap Agder samarbeidet gjennom en egen samarbeidsavtale. Sørlandets Travpark skal nå årlig være med å arrangere innovasjonscamper for elever tilknyttet ungdomsskoler i Grimstad kommune.
- Vi setter stor pris på all den tid og ressurser Sørlandets Travpark allerede har lagt ned på flere arenaer i samarbeid med oss, og vi ser virkelig frem til videre samarbeid – forankret i egen avtale, sier daglig leder hos Ungt Entreprenørskap Agder, Aleksander Lien.

Attraktiv målgruppe
Travparken skal bidra med dedikerte ressurser til planlegging og koordinering av innovasjonscampene, samt dekke utgifter til transport, bespisning og premiering.
- Dette er et samarbeid som gir oss mulighet til å profilere Sørlandets Travpark på en helt unik måte overfor en aldersgruppe som er veldig attraktiv for oss. Vi har fått mye ut av samarbeidet med Ungt Entreprenørskap allerede, og ser frem til å bygge videre på disse relasjonene fremover, understreker Kjetil Olsen, daglig leder ved Sørlandets Travpark.

- Samfunnsansvar
I fjor var 140 elever og lærere involvert i innovasjonscampen og på besøk i Travparken. I august deltar 180 elever og lærere fra Fevik skole når travbanen igjen åpner sine porter.
- Sørlandets Travpark viser samfunnsansvar gjennom å bidra til utvikling av entreprenørskap blant elever, og profilerer seg som en attraktiv arbeidsplass med stor variasjon i arbeidsoppgaver gjennom egen produkt- og tjenestesammensetting, påpeker Lien.

Hva er Ungt Entreprenørskap?
Ungt Entreprenørskap (UE) er en ideell, landsomfattende organisasjon som i samspill med utdanningssystemet, næringslivet og andre aktører jobber for å utvikle barn og unges kreativitet, skaperglede og tro på seg selv. Ungt Entreprenørskap består av et nasjonalt sekretariat (UE Norge) og 17 fylkesorganisasjoner

 

Spill til Elitloppet hos oss

Ta del av den magiske elitloppsstemningen fra VIPPEN hos oss søndag 28.mai. Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Ta del av den magiske elitloppsstemningen fra VIPPEN hos oss søndag 28.mai. Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Søndag 28.mai kl. 12:00 åpner vi VIPPEN for visning av løpene fra Solvalla på storskjerm.

Har du ikke anledning til å være til stede live på folkefesten under Elitloppet gir vi deg en liten smakebit; spillelukene i VIPPEN i 3.etasje er åpne, og vi får siste info og tips fra Vinnerbongen ved Espen Edvardsen, som er på plass på Solvalla!

Enkel bevertning. Gratis inngang.