PM Danielsen forlenger samarbeidsavtalen

Ingvar Ludvigsen og Ragne Evensen smiler bredt etter at samarbeidsavtalen mellom Sørlandets Travpark og PM Danielsen Interiør og Kontorutstyr AS ble forlenget. Foto: Richard Ekhaugen.

Ingvar Ludvigsen og Ragne Evensen smiler bredt etter at samarbeidsavtalen mellom Sørlandets Travpark og PM Danielsen Interiør og Kontorutstyr AS ble forlenget. Foto: Richard Ekhaugen.

Travparken er svært glade for at PM Danielsen har forlenget sin samarbeidsavtale og nå går inn i sitt tredje år som partner hos oss.

- Vi er utrolig glade for at PM Danielsen Interiør og Kontorutstyr AS blir med videre som sponsor og samarbeidspartner med Sørlandets Travpark, sier en begeistret markedssjef i Travparken, Ingvar Ludvigsen.

- Alle bedrifter i vårt nettverk har jo på en eller annen måte behov for deres tjenester, så de utfyller jo nettverket på en glimrende måte. De har faktisk alt fra kopipapir til de flotteste møbler så hos dem kan dere få det meste, fortsetter Ludvigsen.

Lokalt skal lønne seg
Avdelingsleder Ragne Evensen hos PM Danielsen Interiør og Kontorutstyr AS ser frem til å fortsette det gode samarbeidet.
- Vi gleder oss til et nytt år som medlem i dette nettverket, og vil rette en stor takk til engasjementet som gjengen på Sørlandets Travpark legger ned. Vi ønsker alle velkommen til vårt flotte idèhus innen interiør og kontorutstyr i Travparken. Det skal lønne seg å handle lokalt! Kom gjerne innom for en kaffeprat, avslutter avdelingsleder Ragne Evensen.

Vinn middag for to på morsdag

Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Søndag er det morsdag, og vi markerer dagen med å trekke ut to mødre som hver får spandert søndagsbuffet for to personer i restauranten vår under løpsdagen 10.februar.

Søndag 10.februar feires morsdag over hele landet, også hos oss i Travparken. Vi serverer nydelig søndagsbuffet til kun 179 kroner, og alle mødre som spiser hos oss kan glede seg over gratis dessert! I tillegg trekker vi ut to mødre som hver får spandert søndagsbuffet for to personer i restauranten.

Husk å bestille bord i restauranten:
Telefon: 38 04 46 66
e-post: sorlandet@rikstoto.no
Hjertelig velkommen til oss på Sørlandets Travpark!

Over 30 hester kan vinne utenlandstur

Det er ikke bare Twist-poser man han hente i Ford Bay Auto-touren; 31 hester har mulighet til å vinne en utenlandstur for sin eier. Foto: Rune Upsahl.

Det er ikke bare Twist-poser man han hente i Ford Bay Auto-touren; 31 hester har mulighet til å vinne en utenlandstur for sin eier. Foto: Rune Upsahl.

31 hester har mulighet til å vinne utenlandstur i Ford Bay Auto-touren. Se om din hest kan vinne en reise til verdi 10 000 kroner her.

Sammen med vår gode partner Ford Bay Auto har Sørlandets Travpark i 2018-2019 gjennomført belønningsprogrammet ”Ford Bay Auto-touren”. Intensjonen er å belønne våre trofaste hesteeiere som gjennom hele året bidrar til gode travløp i sør. Fra og med løpsdagen 8. april 2018 og frem til utgangen av mars 2019 kan man hente seg flotte premier ved å starte på Sørlandets Travpark. Ved eierskifte tilfaller premien ny eier.

Disse 31 hestene har vunnet tur eller har mulighet til å nå kravet om 13 starter for å vinne utenlandstur:
17 starter: Cromwells Shadow, Julia Early
14 starter: Dante Kievitshof, Grace Yoga
13 starter: Hålands Prinsen, Thia Tanic, Åspe Prinsen
12 starter: Gianluca B.R., Kaptein Sabeltann
11 starter: Kilestjerna, Lille Senumsprinsen, Loquito Star, Sandemoin, Whistleblower
10 starter: Make My Day T.J., Will Lita, Will Teddy
9 starter: Arnspik, Dag Eldmi, Havblikk, Kringeland Enok, Lome Perla, Myr Seira, Quickwin, Special Edition, Stjerne Bo, Trø Flax
8 starter: Bjørnemyr Tara, Speed And Power, Tøffe Toft, Vik Pilen.

Månedens profil for januar: Iselin Toft Dyrstad

Iselin Toft Dyrstad fikk utdelt prisen som “Månedens profil” for januar under lørdagens galla. Foto: Kjetil Olsen.

Iselin Toft Dyrstad fikk utdelt prisen som “Månedens profil” for januar under lørdagens galla. Foto: Kjetil Olsen.

Lørdag fant historiens første “Månedens profil”-overrekkelse sted under travgallaen i Travparken. Iselin Toft Dyrstad kunne rørt motta prisen til stor applaus fra de rundt 170 gjestene.

Juryen består av representanter fra Sørlandets Travpark og Agder Travforbund. I deres begrunnelse heter det:
”Den først vinneren har startet flere andelslag hvor flere nye personer har blitt med å eie hest. Hun har stått på, og ikke gitt opp når det har gått imot. Prisvinneren har frontet sporten på en veldig positiv måte i media. Hun har bygget opp en hest som har hatt en alvorlig skade, og fikk en skikkelig nedtur ved at hesten ble bortvist fra start i prøveløpet da hesten ikke ville volte. Etter noen uker med iherdig voltetrening så klarte hesten prøveløpet, og i sitt første løp for treneren ble det seier på Forus. Førstepremien på 16 000 kroner valgte andelslaget å gi bort til Kreftforeningen. Månedens profil for Januar går til Iselin Toft Dyrstad.”

Månedens profil 2019:
Januar: Iselin Toft Dyrstad

Spennende kamp om finaleplassene

Årets vinnere av Sørlandsmesterskapet kan glede seg over flotte laurbærkranser. Her er fjorårets NM-vinner Odd Herakles avbildet. Foto: Hesteguiden.com.

Årets vinnere av Sørlandsmesterskapet kan glede seg over flotte laurbærkranser. Her er fjorårets NM-vinner Odd Herakles avbildet. Foto: Hesteguiden.com.

Det drar seg til i kampen om finaleplassene i Sørlandsmesterskapet. Med kun to løpsdager igjen å kvalifisere seg på venter en spennende strid om finalebillettene.

50 000 kroner og en råflott laurbærkrans venter vinneren av Sørlandsmesterskapet. 15 hester fra hver rase møtes til dyst på Sørlandets Travpark i finaleløpene i mars. De 15 plassene går til de hestene som har startet flest ganger på Sørlandets Travpark i perioden november 2018 - februar 2019.

Det er nå kun to løpsdager igjen å kvalifisere seg på; søndag 10. februar og søndag 24.februar.

I vedlegget finner du den foreløpige rangeringen. De med sort uthevet skrift er inne i finalen. De med rød skrift kan være inne, men det går på poeng, og alle disse er ikke med. Det kreves minimum to starter for å kunne starte i Sørlandsmesterskapet, men de med flest starter kommer først med.

Laurbærkrans og defileringsteppe
- Nytt i 2019 er at det er laurbærkrans til vinnerne. Det er faktisk kun vinnerne av Sørlandsmesterskapet og Norgesmesterskapet som får laurbærkranser, så dette henger høyt. I år vil det også være defileringstepper til samtlige deltagere, på lik linje med NM-deltagerne. Vi har klart å skaffe sponsorer til alle de 30 finalehestene, så hver enkelt hest i Sørlandsmesterskapet vil få sitt eget dekken til odel og eie, forteller Marianne Klepaker, sportssjef ved Sørlandets Travpark.

Disse hestene ligger best an i kampen om en finaleplass i Sørlandsmesterskapet 2019

Banemannen beroliger før kveldens løp

Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Banemester Roger Tjomsland og hans stab jobber på høygir med snøen før kveldens løpsdag i Travparken. I formiddagstimene beroliger han de aktive.

Kl. 10:30 har Tjomsland fått banen bar for snø, noe han har jobbet med i timesvis. Og mens værmeldingene varsler fortsatt snøfall og mange nettaviser skriver om “snøkaos” beroliger banemesteren de aktive før kveldens løp.

- Været er ikke så galt nå. Det skal snø i hele dag, men det skal roe seg i ettermiddag og banen er bar for snø nå. Enkelte steder har det vært opptil en meter dypt før vi har fått ryddet. De aktive kan vente seg en tålig fast og fin vinterbane, med en grus- og snøblanding, forteller Roger Tjomsland.

Her er søndagens værmelding for Travparken fra yr.no

Åpen dag på Travskolen lørdag

Lørdag 26.januar er det åpen dag på Travskolen. Foto: Travskolen Sørlandets Travpark.

Lørdag 26.januar er det åpen dag på Travskolen. Foto: Travskolen Sørlandets Travpark.

Lørdag 26.januar er det åpen dag på Travskolen. Det blir masse artige gratisaktiviteter for både barn og voksne.

Har du fortsatt ikke lagt endelige planer for helgen? Da er åpen dag på Travskolen den perfekte aktiviteten for hele familien.

Lørdag 26. januar fra kl. 11:00-14:00 har både barn og voksne muligheten til å oppleve:

  • Stell av ponni

  • Ponniridning

  • Ponnikjløring

  • Tandemkjøring

I tillegg blir det grilling med kaffe og varm saft. Arrangementet er gratis.

Velkommen til Travskolen Sørlandets Travpark!

Seiersmaskin tilbake på sporet?

Birkeland-hesten Wayne Brogård i kjent stil; først på målstreken. Foto: Hesteguiden.com.

Birkeland-hesten Wayne Brogård i kjent stil; først på målstreken. Foto: Hesteguiden.com.

I 2017 var han landets mestseirende varmblodshest, mens 2018 på mange måter ble et mellomår for Wayne Brogård. Er Birkeland-hesten tilbake på vinnersporet på hjemmebane søndag?

Kari Anne Knutsen-trente Wayne Brogård leverte en enorm sesong i 2017. Vallaken ga seg ikke før han hadde bokført hele 14 seire på 26 starter, og ble med det landets mestseirende varmblodshest det året. Fjoråret bød på en del stang ut for S.J.’s Photo-vallaken, som likevel vant tre løp på 21 starter.

Søndag gjør han sin første start på hjemmebane (starter på Momarken 22/1) i 2019 i V65-1 på Sørlandets Travpark. Etter tre løp for andre kusker er igjen Eirik Høitomt makker for Wayne Brogård. Innleder han en ny seiersrekke søndag?

Se startlistene til søndagens løp i Travparken her

Spennende møte for oppdrettere

Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Skal du bedekke eller venter du føll? Hold av mandag 25.februar til et spennende møte i Travparken.

Mandag 25. februar kl. 19:30 blir det en samling i Vippen på Sørlandets Travpark. Vi får besøk av hingsteholder Odd Dvergsdal, veterinær Ansgar Kohle og forsikringsagent Elizabeth K. Nordhammer.

Her kan du spørre om ting du lurer på i forbindelse med bedekking, følling, foring, skille av mor og barn, forsikring av foster/føll/hoppe. Det vil bli et litt uformelt møte hvor du kan spørre om akkurat det du lurer på.

Enkel bevertning. Vel møtt!

Arrangører:
Sørlandets Travpark
Agder Travforbund

Påmeldingsfrist til hestegallaen torsdag

Husk påmeldingsfristen til hestegallaen; torsdag 24.januar. Foto: Baard Larsen.

Husk påmeldingsfristen til hestegallaen; torsdag 24.januar. Foto: Baard Larsen.

Du vil vel ikke gå glipp av årets store travfest? Husk at påmeldingsfristen til årets hestegalla på Sørlandets Travpark er torsdag denne uken.

Festen starter kl. 19:00, men dørene åpner allerede kl. 18:00 for mingling, velkomstdrink og fotografering.

Pris: 550,- per person. (inkluderer 3-rettersmiddag, velkomstdrink, underholdning).

Påmelding til:
marianne.klepaker@rikstoto.no

Påmeldingsfrist: Torsdag 24.januar.

Kontonummer: 3201.54.34456

Her finner du samtlige nominerte

Menyen til årets galla

Trenger du overnatting? Her finner du rabatterte hotellrom hos Scandic Sørlandet

Innfører "Månedens profil"

Sørlandets Travpark og Agder Travforbund ønsker innspill fra travmiljøet på hvem som fortjener utmerkelsen “Månedens profil”. Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Sørlandets Travpark og Agder Travforbund ønsker innspill fra travmiljøet på hvem som fortjener utmerkelsen “Månedens profil”. Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Sørlandets Travpark og Agder Travforbund vil for året 2019 kåre “Månedens profil” på Sørlandets Travpark.

“Månedens profil” er en utøver som har gjort seg bemerket i måneden som har gått. Det kan være en hest, trener, kusk, oppasser, eier, oppdretter o.l.

Vedkommende må ha tilknytning til Agder enten via medlemskap eller hjemmebane. Vinneren vil bli kåret av en jury bestående av personer fra Agder Travforbund og Sørlandets Travpark.

hestegallaen i 2020 vil det bli kåret en hovedvinner blant alle månedsvinnerne. Hovedvinneren vil bli kåret via avstemming og få sin premie på hestegallaen på Sørlandets Travpark.

Ønsker nomineringer
Sørlandets Travpark og Agder Travforbund ønsker innspill fra travmiljøet på hvem man synes fortjener en slik utmerkelse hver måned.
Innspill sendes til: firmapost.sorlandet@rikstoto.no

Skriv en begrunnelse for hvorfor du mener kandidaten fortjener å vinne.

Vinneren vil bli offentliggjort på Sørlandets Travparks hjemmeside, Facebook-side samt i baneprogrammet.

 

Nomineringene til travgallaen er klare

Jenny Thygesen er nominert i kategorien “Årets trener” under travgallaen lørdag 2.februar. Foto: Hesteguiden.com.

Jenny Thygesen er nominert i kategorien “Årets trener” under travgallaen lørdag 2.februar. Foto: Hesteguiden.com.

Nominasjonene til årets travgalla er klare. Her finner du den komplette listen.

3-årige kaldblods

Vestpol Kongen

Tangen Trygg

Møller Tor

Vital Vinter

4-årige kaldblods

Bjønnum Baus

Moi Edel

Grislefaksen G.L.

Eikjærva

Eldre kaldblods

Mietor

Eikfaksen

Wellek

Tintin

3-årige varmblods

Rock’n Rolling

Ithinkiama Genius

Thankful

Iron Transs R.

4-årige varmblods

Got You B.R.

Cool Canadian

Red Shankly R.S.

Lily’s White Sun

Eldre varmblods

Photo Va Bene

Whatsoflying S.S.

Expensive Hangover

Cromwells Shadow

Monté

O.M.X Twenty

Ubuntu

Troll Svenn

HöwingsSilberpfeil

Årets trener

Kjell Løvdal

Johan Kringeland Eriksen

Jenny Thygesen

Øystein Tjomsland

Årets amatørtrener

Ernst Karlsen

Grethe Cecilie Skaar

Margrethe Nilsen

Jan Erik Isaksen

Årets oppdretter

Gustav Larsen

Stall Tolvførtiåtte v/ Knut Erik Dåbu

Anne Berit Sagedal

Knut Roland

Årets ponni
Smedens Betty Boop

Angripes fra alle sørlandskanter

Ubeseirede Lesja Odin angripes fra alle sørlandskanter i V65-1 i jakten på karrierens 13.triumf. Foto: Hesteguiden.com.

Ubeseirede Lesja Odin angripes fra alle sørlandskanter i V65-1 i jakten på karrierens 13.triumf. Foto: Hesteguiden.com.

Øystein Tjomslands Lesja Odin vet etter 12 starter i karrieren fortsatt ikke hvordan det føles å tape travløp. På hjemmebane søndag angripes han fra alle sørlandskanter.

Lesja Odin avsluttet 2018 med å pulverisere motstanderne i årets siste løp i Travparken. Når portene igjen åpnes for årets første løpsdag stiller seiersmaskinen på startstreken i V65-1 som gedigen favoritt.

Tjomsland-traveren angripes imidlertid fra alle sørlandskanter søndag; fra Færvik og Rykene i øst, via innlandsstrøkene i Eiken til Nodeland i vest. Kan Lesja Odin stoppes i jakten på sin 13.strake seier fra debuten?

Se startlistene til søndagens løp her

Menyen til travgallaen

Foto: Matparken.no

Foto: Matparken.no

Menyen til travgallaen lørdag 2.februar er klar. Det er bare å glede seg!

Forrett:
Kylling satay med peanøttsaus.

Hovedrett:
Transjering av biff og svinenakke.
Stekte grønnsaker, fløtepoteter og rødvinssaus.

Dessert:
Dessertbord med mange fristelser.

Festen starter kl. 19:00, men dørene åpner allerede kl. 18:00 for mingling, velkomstdrink og fotografering.

Pris: 550,- per person. (inkluderer 3-rettersmiddag, velkomstdrink, underholdning).

Påmelding til:
marianne.klepaker@rikstoto.no

Påmeldingsfrist: Torsdag 24.januar.

Kontonummer: 3201.54.34456

Hard kamp om finaleplassene

Kent Lauritsens Arnspik, her med Martine Finsand på ryggen, ligger svært godt an i kampen om en finaleplass i Sørlandsmesterskapet. Foto: Hesteguiden.com.

Kent Lauritsens Arnspik, her med Martine Finsand på ryggen, ligger svært godt an i kampen om en finaleplass i Sørlandsmesterskapet. Foto: Hesteguiden.com.

I mars kjøres finaleløpene i Sørlandsmesterskapet med 50 000 kroner til vinnerne av begge klasser. Allerede har hele 18 kaldblodshester gjort tre starter eller mer.

15 hester fra hver rase møtes til dyst på Sørlandets Travpark i finaleløpene av Sørlandsmesterskapet i mars. De 15 plassene går til de hestene som har startet flest ganger på Sørlandets Travpark i perioden november 2018 - februar 2019. I kaldblodsklassen er konkurransen spesielt skarp; allerede har 18 hester gjort tre starter eller mer på konkurransens fire første løpsdager!

Det er seiersdekken, gavepremier til eier, trener, kusk og oppasser, samt laubærkrans fra Agder Travforbund til seirende hester.

Se hvilke hester som kjemper om finaleplassen i Sørlandsmesterskapet her

Rabattkode til våre gjester hos Scandic

Markedssjef Ingvar Ludvigsen tilbyr Travparkens gjester en svært gunstig hotellpris når de bestiller hos vår samarbeidspartner Scandic Hotels. Foto: Richard Ekhaugen.

Markedssjef Ingvar Ludvigsen tilbyr Travparkens gjester en svært gunstig hotellpris når de bestiller hos vår samarbeidspartner Scandic Hotels. Foto: Richard Ekhaugen.

Trenger du hotellovernatting til travgallaen i februar? Kanskje du skal på Sommertravet? Eller du rett og slett skal booke sommerferien allerede? Vår samarbeidspartner Scandic Hotels gir deg de beste prisene.

Scandic Sørlandet, hotellet som ligger et steinkast unna Travparken, har i mange år vært en svært god samarbeidspartner, og et ettertraktet overnattingssted for våre tilreisende gjester. Gjennom vår samarbeidsavtale med dem tilbyr Scandic Hotels nå Travparkens gjester de aller beste prisene når de bestiller på nett.

- Vi oppfordrer våre gjester og alle travlagsmedlemmer til å benytte seg av det svært gode tilbudet som vi nå har fått av Scandic. Ved å bruke en fast rabattkode ved booking på nettet er du sikret de beste prisene på alle Scandics hoteller i hele Norge, forteller markedssjef Ingvar Ludvigsen.

Book ditt hotellrom på www.scandichotels.no
Rabattkode: D000039608

Supersøndag med championatutdeling

Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Under årets første løpsdag søndag 13.januar klinker vi til med en real Supersøndag når championatpokalene skal deles ut.

De mestvinnende kuskene fra 2018 skal hedres for sine bragder i året som gikk, og vi klinker til med Supersøndag med varmmatsbuffet til kun 149 kroner for å feire.

Møt opp i restauranten for å hedre Liv Adele Forberg (Ponni), Øystein Tjomsland (Kusk), Thomas Sverre Karlsen (Amatører), Helene Kolle (Monté) og Vidar Tjomsland (Stallmann) søndag 13.januar fra kl. 18:00.

Se fullstendig kuskestatistikk for Sørlandets Travpark i 2018 her

Julemat og anleggsmaskiner i messehallen

Julemat og anleggsmaskiner i skjønn forening i messehallen i Travparken. Foto: Sørlandets Travpark.

Julemat og anleggsmaskiner i skjønn forening i messehallen i Travparken. Foto: Sørlandets Travpark.

Over 100 kunder av Volvo Maskiner og Trucknor fikk oppleve både julemat og anleggsmaskiner i skjønn forening da de hadde sin julesamling i messehallen på Sørlandets Travpark i forrige uke.

Vi i Travparken er veldig stolte av vår messehall, et lokale som åpner opp for et vell av muligheter til ulike arrangementer. I forrige uke fikk vi et godt eksempel på hvordan ulike elementer kan knyttes sammen da Volvo Maskiner og Trucknor la sin julesamling til messehallen vår.

Over 100 kunder kunne nyte julebuffet omkranset av gravemaskiner som var kjørt inn i lokalet via den store kjøreporten! På storskjermene rullet presentasjonsfilmer av anleggsmaskiner og store kjøretøy - alt altså samlet på èn plass.

Kredinor forlenger samarbeidsavtalen

Travparkens Ingvar Ludvigsen og Kredinors Roger Mellemstrand gir hverandre hånden som et synlig bevis på den forlengede samarbeidsavtalen. Foto: Richard Ekhaugen.

Travparkens Ingvar Ludvigsen og Kredinors Roger Mellemstrand gir hverandre hånden som et synlig bevis på den forlengede samarbeidsavtalen. Foto: Richard Ekhaugen.

Inkassoselskapet Kredinor forlenger sitt samarbeid med Sørlandets Travpark. Denne uka ble en ny avtale undertegnet.

Kredinor er Norges største inkassoselskap målt i antall saker, og følger opp nærmere 2 millioner saker for norsk næringsliv i år. Totalt utgjør dette 13,1 milliarder kroner til innbetaling. De innledet sitt samarbeid med Travparken i 2018, og forlenger nå avtalen.

Bred kompetanse
- Det kanskje ikke alle er klar over, er at Kredinor også kan tilby hjelp med faktureringssystemer og besitter også høy kompetanse på forretningsjuridisk rådgivning. Kredinor utfyller et stadig bredere nettverk som gjør at vi har enda flere “bein å stå på”. Mange personer i travmiljøet med egne firmaer vil for eksempel kunne nyte godt av Kredinors brede kompetanse. Jeg anbefaler alle å ta kontakt med Roger Mellemstrand på 46 44 30 00, han er en svært ryddig person å forholde seg til, sier Ingvar Ludvigsen.

- Stort potensiale
- Vi har forlenget samarbeidsavtalen med Travparken fordi vi ser at potensialet for oss er stort både mot samarbeidsnettverket og mot potensielle firmaer knyttet opp mot travmiljøet. Bare i løpet av vårt første år som partner hos Travparken har vi skaffet oss mange nye kunder, og det setter vi stor pris på, sier Kredinors Roger Mellemstrand.

Besøk Kredinors hjemmeside her

Markedshjelpen forlenger samarbeidsavtale

Glade miner da Travparkens markedssjef Ingvar Ludvigsen signerte en forlengelse av samarbeidskontrakten med Markedshjelpens Einar Sjøvaag. Foto: Richard Ekhaugen.

Glade miner da Travparkens markedssjef Ingvar Ludvigsen signerte en forlengelse av samarbeidskontrakten med Markedshjelpens Einar Sjøvaag. Foto: Richard Ekhaugen.

Et mangeårig samarbeidsforhold ble ytterligere forlenget denne uka da Markedshjelpen skrev under en ny avtale med Sørlandets Travpark.

Markedshjelpen tilbyr små og mellomstore bedrifter alt de trenger til sin markedsføring og profilering. Dette har Sørlandets Travpark nytt godt av gjennom mange år, og det fruktbare samarbeidet ble denne uka ytterligere forsterket.

Markedshjelpen tilbyr små og mellomstore bedrifter alt de trenger til sin markedsføring og profilering. Dette har Sørlandets Travpark nytt godt av gjennom mange år, og det fruktbare samarbeidet ble denne uka ytterligere forsterket.
- Vårt kundeforhold til Markedshjelpen går mange, mange år tilbake, og bare det sier jo sitt, innleder Travparkens markedssjef, Ingvar Ludvigsen.

Varm anbefaling
- De er fleksible og løsningsorienterte, vi får gode råd underveis og de er genuint opptatte av at vi skal ha best mulig effekt av det de gjør for oss. De ordner både vår avisannonsering og produksjon av vår egen travavis, kjører stadig mer av vår digitale markedsføring og de lager arrangementsaviser for oss når vi har store arrangementer som Rally Sørland og Anleggsmessa. Jeg anbefaler Markedshjelpen på det varmeste, understreker Ludvigsen.

- Strålende fornøyd
For 2019 øker Travparken sin satsning på digital markedsføring. Sentral i denne prosessen er nettopp Markedshjelpen.
- Jeg er som alltid strålende fornøyd med å være en del av sponsornettverket hos dere, og det har aldri vært noe spørsmål å ikke fornye denne avtalen, sier Markedshjelpens Einar Sjøvaag.

Besøk Markedshjelpens hjemmeside her