Løpsdag uten defilering på søndag

 Vestpol Kongen og Øystein Tjomsland dukker opp i V65-finalen. Foto: Hesteguiden.com.

Vestpol Kongen og Øystein Tjomsland dukker opp i V65-finalen. Foto: Hesteguiden.com.

Søndagens løpsdag på Sørlandets Travpark blir den første uten tradisjonell defilering. Vi ber de aktive merke seg hvordan dette gjennomføres.

Før løp skal løpsleder annonsere syv -7- , fem -5-, og tre -3- minutter til start. Dersom banen har lystavler/nedtellingsklokker skal disse også telle ned fra syv minutter igjen til start. Den obligatoriske prøvestarten skal avlegges innenfor tidsrommet fra syv minutter igjen, og være avsluttet innen nedtellingen viser to-2- minutter igjen til start.

Enkelte kusker ønsker å gjennomføre flere prøvestarter med sine hester. Dette er fullt mulig, men den obligatoriske prøvestarten som gjennomføres for stevneveterinæren skal avlegges innenfor dette tidsrommet.

Ekvipasjer som gjennomfører prøvestarten for sent skal sanksjoneres, uavhengig av om det medfører forsinkelse av starten.

Det skal være anledning for andre hester å varme i banen frem til to-2- minutter igjen til start.

Stengte gjestestaller fra torsdag

 Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Det er igjen mistanke om salmonella på hesteklinikken på veterinærhøyskolen i Oslo (NMBU). Norske travbaner må derfor iverksette noen tiltak mot spredning av smitte.

For Sørlandets Travpark gjelder følgende for inneværende uke, uke 42.:

Fra og med torsdag ettermiddag vil alle gjestestallene være stengt for desinfisering. De fire oppselingsboksene i vaskehallen vil holdes åpne.

Det vil stå ei sprøytekanne med Virkon som alle må spraye boksen sin etter bruk.

Vi ber om forståelse for at disse tiltakene må iverksettes, og oppfordrer alle til å overholde dette slik at vi minimerer sjansen for spredning av den farlige sykdommen.

Buss til V75-dagen 3.november

 For kun 550 kroner får du busstur t/r, inngang, program og denne nydelige buffeten på V75-dagen lørdag 3.november. Foto: Hesteguiden.com.

For kun 550 kroner får du busstur t/r, inngang, program og denne nydelige buffeten på V75-dagen lørdag 3.november. Foto: Hesteguiden.com.

Til V75-dagen på Sørlandets Travpark lørdag 3.november settes det opp buss fra Mandal.

Stopp

11:15 Amfi Mandal

11:20 Ime ved Falck

11:30 Holum, busstopp etter bensinstasjonen

11:45 Lunde v E39

11:55 Tangvall v E39

12:00 Brennåsen v E39

12:15 Rutebilstasjonen Kristiansand

12:30 Sørlandets Travpark

Det er også mulighet å stoppe på andre busstopp om ønskelig. Gi i så fall beskjed ved påmelding.

Bussen går tilbake via samme rute etter Aftertravets slutt ca. kl. 21.00.

Påmelding senest torsdag 1.november til Rune Upsahl

mobil 407 21 874

e-post: rune@scott.no senest

Innbetaling gjøres til kontonummer 3126 31 68650.

Prisen er kun 550 kroner og inkluderer følgende:
Buss tur/retur Sørlandets Travpark
Inngang til travbanen
Program
Nydelig buffet, med reserverte sitteplasser i Vinstua

For kun buss er prisen 200 kroner.

Sørlandsmesterskapet starter i november

 Magnums Othello ble sørlandsmester i 2018. Foto: Hesteguiden.com.

Magnums Othello ble sørlandsmester i 2018. Foto: Hesteguiden.com.

Fra og med vår første løpsdag i november har du igjen muligheten til å sikre deg en finaleplass i Sørlandsmesterskapet. 50 000 kroner venter vinnerne for begge raser.

I mars ble Cromwells Shadow og Magnums Othello tidenes første vinnere av Sørlandsmesterskapet. Fra og med vår løpsdag 3.november starter vi opp på ny med mesterskapet som har sine finaleløp i mars 2019.

- Nytt av året er at det i tillegg til de flotte premiene også er laubærkrans til vinnerhestene, frister sportssjef Marianne Klepaker.

Regler:
De 15 plassene går til de hestene som har startet flest ganger på Sørlandets Travpark i perioden november 2018 - februar 2019. Ved likt antall starter kommer hest med flest poeng siste fem starter ved innmelding med, deretter innbyrdes plassering.

For å kunne starte i finalen må hesten ha stått på ei treningsliste tilhørende i region Agder i løpene minst to ganger. For å være startberettiget i finalen må hesten stå på ei liste tilhørende Agder ved innmeldingsfristens utløp.

Finalen vil bli kjørt i mars 2019.

Premieskala i finalene: 50.000-25.000-15.000-10.000-6.000 og 3.000 kroner til alle som fullfører.

Finalepropper
Kaldblods 2140 meter.

Tilegg 20 m ved kr 105.001,-, 40 m ved kr 210.001,-, 60 m ved kr 350.001, 80 m ved kr 760.001,-

Varmblods 1640 meter

Tillegg 20 m ved kr 100.001,-, 40 m ved kr 300.001,-.

Seiersdekken, gavepremier til eier, trener, kusk og oppasser.
Laubærkrans fra Agder Travforbund til seirende hester.

Ponnikjøring og aktivitetshjørne for barna

 Foto: Hesteguiden.com.

Foto: Hesteguiden.com.

En V75-dag i Travparken er alltid en like stor fest for barna som for de voksne. Lørdag kan de minste blant annet glede seg til ponnikjøring og aktivitetshjørne.

Travskolen byr på både ponnikjøring - og ridning ute på publikumsplass fra kl. 14.
Kl. 14:30 åpner vi vårt aktivitetshjørne i gangen utenfor spillehallen, en plass fullspekket med morsomme gjøremål for barna.

Vi skal gjøre vårt for at både små og store skal få en toppdag på Sørlandets Travpark!

Tipsmøte med Edvardsen, Hamre og Mikkelsen

 Vinnerbongens Espen Edvardsen får med seg Frode Hamre og Geir Mikkelsen til et hyperinteressant tipsmøte før lørdagens V75-omgang. Foto: Eirik Stenhaug.

Vinnerbongens Espen Edvardsen får med seg Frode Hamre og Geir Mikkelsen til et hyperinteressant tipsmøte før lørdagens V75-omgang. Foto: Eirik Stenhaug.

Er du interessert i den beste informasjonen før lørdagens V75-omgang med dobbel jackpot? Da må du få med deg tipsmøtet i VIPPEN kl. 12:45.

Våre faste tipsmøter før V75-omgangene i Travparken er populære og godt besøkte, mye takket være dyktige eksperter og aktive som virkelig vet hvilken info det spillende publikum er ute etter.

Skal du få 20 meters forsprang i jakten på de 20 millioner kronene som ligger og venter i V75-spillet bør du være tidlig på banen for å få med deg lørdagens tipsmøte. Kl. 12:45 i VIPPEN stiller Vinnerbongens Espen Edvardsen sammen med to av V75-omgangens mest fremtredende profiler, Frode Hamre og Geir Mikkelsen.

*Mikkelsen kusker og deleier Wilma Leggrowbach, som gjør sin første start på norsk jord siden sommerens hoppe-NM. Hvor store ambisjoner kjører sørlendingen til start med fra spor 12 i V75-innledningen?

*Gogo Hall blir manges holdepunkt i V75-2, men Hamre-hesten har galoppert fra start i sine to siste autoløp. Er det større sjanse for feilfri avgang med spor i andre rekke bak startbilen, eller er det en favoritt i fare?

*Tre år gamle Velvatter var en imponerende vinner i norgesdebuten. Vinner hun V75-4 selv fra spor 12 over 1609 meter?

*Frode Hamre har stallhester i spor 2, 3 og 4 i V75-6, Kristen T. Gundersens æresløp. Hvem har han mest tro på av Ivar Sånna, El Diablo B.R. og Donatomite? Og kan Mikkelsens seiersmaskin Sejr Gammelsbæk overraske fra spor på utsiden av Hamre-trioen?

*En tipsmøteduell blir det også i V75-finalen hvor Frode Hamre står i sporet på innsiden av Mikkelsens Red Shankly R.S. med Draco Braz Minto. Hvem av disse kan sørge for at storgevinsten havner hos de som møter opp i VIPPEN?

Disse spørsmålene, og mange flere, får du svaret på i tipsmøtet i VIPPEN kl. 12:45. Vi har kaffen klar!

- Ha banerekordpokalen klar!

 Donatomite er en av tre hester fra Frode Hamres stall i lørdagens utgave av Kristen T. Gundersens æresløp. Foto: Hesteguiden.com.

Donatomite er en av tre hester fra Frode Hamres stall i lørdagens utgave av Kristen T. Gundersens æresløp. Foto: Hesteguiden.com.

Årets utgave av Kristen T. Gundersens æresløp kan bli en fartsfest av dimensjoner. - Ha banerekordpokalen klar, er meldingen fra en av hovedrolleinnehaverne, Frode Hamre.

Lørdag er det dobbel jackpot i V75-spillet på Sørlandets Travpark og 20 millioner kroner i potten. De sportslige høydepunktene står også i kø, og det er bare å glede seg til V75-6;

Årets utgave av Kristen T Gundersens æresløp tegner nemlig til å bli en skikkelig fartsfest! I fjor satte Deep Sea Dream banerekord på 1.11,0a/1609 da han vant løpet. Skal vi tro Frode Hamre, som har med tre stallhester i årets utgave, ryker denne rekorden på lørdag.
- Hva er banerekorden nede hos dere?, er nemlig 54-åringens kontring på spørsmålet om de siste rapportene på Donatomite.

-Donatomite går en høy 1.10-tid på lørdag, det er jeg sikker på. Jeg har akkurat vært ute og kjørt med ham nå på formiddagen (mandag) og han kjennes veldig fin ut i trening. På Färjestad sist fikk jeg ikke brukt ham slik jeg ville, men han kjentes sterk ut. På lørdagens sprint er det bare å la ham springe. Banerekordpokalen bør tas frem på forhånd, sier Hamre med glimtet i øyet.

Ett år borte fra løpsbanen
Ytterligere to hester fra stallen blir å finne på startstreken i lørdagens sportslige godbit.
- Det er urettferdig å forlange at Ivar Sånna skal vinne på direkten etter et så langt løpsopphold, han har tross alt ikke startet på ett år. Prøveløpet var intetsigende, og som et treningsjobb å regne. Hesten skal gå hurtig på Jarlsberg tirsdag, og får da et heat på 1.15/1600 meter. Han har naturlig nok ikke full løpsform og trenger nok ett eller to løp i kroppen, vurderer Hamre.

Derby-vinneren tilbake
-Først og fremst er det veldig hyggelig å ha El Diablo B.R. tilbake på stallen igjen. Han har fått tilbake sin gamle boks og sin gamle luftegård. Hesten har aldri hatt noen fordel av sprint, men han er ordentlig på hugget om dagen og virker veldig fin i jobbene. Han vil gjøre et bra løp, forteller en av forgrunnsfigurene til lørdagens storløp.

Montétester høsten 2018

 Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Vi arrangerer montetester på Lund Stadion torsdag 11. oktober og torsdag 1. november kl 20:00.

Det vil også komme et oppsamlingsheat i desember dersom det er behov for dette. Vi oppfordrer alle til å til stille på testene på disse dagene da vi ikke vet hvordan været blir utover vinteren. Tester utenom oppsett vil koste kr 500,- pr stk.

Påmelding til marianne.klepaker@rikstoto.no

Sykkeltester avtales individuelt.

Båndleggingen av Epona opphevet

 Båndleggingen av Epona Ryttersenter, som her sees i bakgrunnen, er nå opphevet. Foto: Hesteguiden.com.

Båndleggingen av Epona Ryttersenter, som her sees i bakgrunnen, er nå opphevet. Foto: Hesteguiden.com.

Båndleggingen av Epona Ryttersenter er nå opphevet. Alle hestene som frigis har vært symptomfrie i fire uker.

- Vi har fortsatt èn isolatstall som er fysisk avgrensen fra de andre, men alle hestene som nå frigis har vært symptomfrie i fire uker. Vi anbefaler likevel de som rir inn på vårt område fra Travparken om å holde seg på veien nærmest travbanen, sier daglig leder ved Epona, Linne Eidsaa.

Hun har sendt melding til sine brukere om likevel ikke å bruke Travparkens treningsløyper til etter at Klasseløpshelgen er over.

Møt Tjomsland og TS på tipsmøte

 Championtrener Øystein Tjomsland møter du i lørdagens tipsmøte sammen med kometen Thomas Sverre Karlsen. Foto: Hesteguiden.com.

Championtrener Øystein Tjomsland møter du i lørdagens tipsmøte sammen med kometen Thomas Sverre Karlsen. Foto: Hesteguiden.com.

Lørdag bør du være tidlig på plass i Travparken for å ikke gå glipp av viktig info. Øystein Tjomsland og Thomas Sverre Karlsen stiller til tipsmøte kl. 18:00 i restauranten.

En svært spennende V65- og V5-meny venter det spillende publikum på Sørlandets Travpark lørdag. For å gi våre gjester den beste infoen før bongene settes opp inviterer vi til tipsmøte i restauranten kl. 18:00.

Championtrener Øystein Tjomsland opplever en eventyrlig sesong med sine stallhester, og lørdag er han nok en gang en sentral aktør i løpsbanen. Kan noen stoppe klasseklatreren 9 Paulino (V65-3/V5-1) i jakten på sin tredje strake seier på norsk jord, eller blir omgangens sikreste banker servert? Og hvor godt har ubeseirede 10 Lesja Odin (V65-4/V5-2) trent før Tjomsland-debuten? Og debutanten 5 Brenne Vikki, er hun dønn overlegen sine konkurrenter i V5-finalen? 

 Foto: Hesteguiden.com.

Foto: Hesteguiden.com.

En annen svært sentral aktør er 23 år gamle Thomas Sverre "TS" Karlsen. Kuskekometen fra Orre er inne i sin beste sesong så langt i karrieren, og har allerede 10 seiere i kuskesetet i 2018. Lørdag skal han forsøke å tukte Tjomslands 13 Langlands Odin bak 4 Åse Elden i V65-2, en hest "TS" har vunnet tre av seks løp med denne sesongen. Leder rogalendingen V65-5/V5-3 fra start til mål med 1 Fam B.R., eller har han en lur Plan B på gang? 9 Gin'n Tanic trives som fisken i vannet på Sørlandets Travpark, de siste tre startene har gitt èn seier og to tredjeplasser. Er hesten til Karlsens mamma Ragnhild Tjaum, løsningen i V65-finalen?

Dette, og mye mer, får du svar på ved å møte opp på tipsmøtet i restauranten kl. 18:00 på lørdag!

Helaften i Travparken lørdag

 Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Lørdag 25.august inviterer vi til en herlig lørdagskveld med flott travsport og Aftertrav m/ live musikk.

Musikeren Jonny Sandåker er en mester i å skape stemning og spiller ut i de sene nattetimer. Arendal-musikeren, som gjør det sterkt på Spotify, spiller i VIPPEN rett etter at siste seiersintervju er avsluttet. 

I restauranten serverer vi nydelig varm- og kaldmatsbuffet til kun 295 kroner. Det er ikke spiseplikt i restauranten denne kvelden.

Kl. 18:00 blir det tipsmøte hvor Øystein Tjomsland og Thomas Sverre Karlsen byr på den beste infoen før kveldens V65-omgang.

Restauranten åpner kl. 18:00 og vi stenger ikke dørene før kl. 01:00.

Samtlige seiersintervjuer blir foretatt på scenen i restauranten denne dagen. 

Det går buss til Kristiansand sentrum etter Aftertravet.

Følg med på Travparkens Facebook-side for nyheter om arrangementet!

For bordbestilling:
Telefon: 971 77 106
E-post: daniela.koch@rikstoto.no

Hjertelig velkommen til oss på Sørlandets Travpark!

 

V75 Sommerbonanza 2018

V75_Sommerbonanza-170mill_180x242.jpg

Julebonanza og Påskebonanza har til nå vært gjennomført som vellykkete konsepter. Nå videreføres denne storsatsningen til sommeren.

Det blir Internasjonal V75 fire dager på rad fra onsdag 22.august med finale lørdag 25.august og det vil ligge ca 170 millioner kroner i samlet premiepott!
V75 Sommerbonanza starter opp onsdag 22.juli med svenske derbykvalifiseringer på Jägersro. Deretter fortsetter det med Internasjonal V75 og flott sport på Bjerke torsdag 23.august. Fredag overtar Bergsåker stafettpinnen med Internasjonal V75.
V75 Sommerbonanza avsluttes med en storslagen Multijackpot på Bergsåker i forbindelse med storløpet Sundsvall Open Trot lørdag 25.august. Multijackpoten inneholder allerede SEK 24 137 557 som skal fordeles ekstra til alle med 7 rette.

Det blir Internasjonal V75 fire dager på rad fra onsdag 22.august med finale lørdag 25.august og det vil ligge ca 170 millioner kroner i samlet premiepott!
V75 Sommerbonanza starter opp onsdag 22.juli med svenske derbykvalifiseringer på Jägersro. Deretter fortsetter det med Internasjonal V75 og flott sport på Bjerke torsdag 23.august. Fredag overtar Bergsåker stafettpinnen med Internasjonal V75.

V75 Sommerbonanza avsluttes med en storslagen Multijackpot på Bergsåker i forbindelse med storløpet Sundsvall Open Trot lørdag 25.august. Multijackpoten inneholder allerede SEK 24 137 557 som skal fordeles ekstra til alle med 7 rette.

Fra lørdag 26.mai til og med søndag 12.august er 20% av alle Jackpot fra internasjonale V75 omganger avsatt til Multijackpot lørdag 25.august. Fra tirsdag 14.august (Jubileumspokalen) og under hele perioden med Sommerbonanza vil eventuelle Jackpot i internasjonale V75 omganger i sin helhet overføres til Multijackpot 25.august.


Dato     Bane     Innlev
22/8     Jägersro     19:30
23/8     Bjerke     19:30
24/8     Bergsåker     19:30
25/8     Bergsåker     19:30

 

Kverke på Epona Ryttersenter

 Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Det er oppdaget kverke på Epona Ryttersenter. Våre aktive oppfordres til ikke å bevege seg på ryttersenterets område inntil videre.

Det var tirsdag denne uken man oppdaget at kverke kunne forekomme på Epona Ryttersenter, og fredag ble sykdommen påvist.

Våre aktive oppfordres til ikke å bevege seg på ryttersenterets område inntil videre. De som allerede har vært på ryttersenteret bes ta hensyn, og skifte klær og vaske seg godt. Kverke smitter ved kontakt.

Spørsmål rundt kverkeutbruddet rettes til Mattilsynet på 22 40 00 00.

Les mer om hva kverke er hos Mattilsynet her

Familiedag med massevis av barneaktiviteter

 Hoppeslott er alltid en populær aktivitet for de minste. Foto: Hesteguiden.com.

Hoppeslott er alltid en populær aktivitet for de minste. Foto: Hesteguiden.com.

Lørdag 21.juli er den store familiedagen under Sommertravet på Sørlandets Travpark. Alle barneaktiviteter er selvsagt gratis.

Stene Sulesund er en av Norges mest erfarne magikere med en fartstid på over 30 år i bransjen. Lørdag kommer han til Travparken med et barneshow, i tillegg lager han ballongdyr og garanterer en flott dag for alle barn.

Vi har også hoppeslott, Travskolen byr på ponniridning/kjøring, i tillegg til at det blir mange andre overraskelser. ALT av aktiviteter for barna er selvfølgelig GRATIS.

Hesteeier for en dag på lørdag

 På lørdag har du sjansen til å oppleve gleden og spenningen ved å være hesteeier. Foto: Hesteguiden.com.

På lørdag har du sjansen til å oppleve gleden og spenningen ved å være hesteeier. Foto: Hesteguiden.com.

Lørdag gir vi publikum muligheten til å kjenne på gleden og spenningen ved å være hesteeier for en dag. I tillegg deler vi ut premier for over 5 500 kroner.

I konkurransen "Hesteeier for en dag" trekkes 12 personer ut til å "eie" hver sin hest i lørdagens 6.løp. Eieren til vinnerhesten stikker av med flotte premier.

Slik foregår det:
I informasjonsskranken i 1.etasje, på toppen av trappa ved hovedinngangen, ligger påmeldingsskjemaer. Ta kontakt med vår servicemedarbeider Janie og fyll ut påmeldingsskjemaet.

Vi trekker ut 12 stykker som får komme ned til seremoniplass etter løp 5 for å kjenne på sitrende spenning når hestene løper opp bak startbilen. Vinneren får komme til seremoniplass og intervjues etter løpet, og får flotte premier.

Premiene i "Hesteeier for en dag" har en samlet verdi på over 5 500 kroner!

Vær rask med bordbestilling

 Ønsker du å nyte vår nydelig buffet under Sommertravet? Da bør du være rask med å bestille bord. Foto: Hesteguiden.com.

Ønsker du å nyte vår nydelig buffet under Sommertravet? Da bør du være rask med å bestille bord. Foto: Hesteguiden.com.

Bordene i restauranten både fredag 20. og lørdag 21. juli er snart fullbooket. Skal du sikre deg plass, må du være rask.

Det er særdeles gledelig at restauranten både fredag og lørdag under Sommertravet kommende helg straks er utsolgt. Det betyr også at du må være rask dersom du ønsker å sikre deg plass.

Reservasjon av bord gjøres på e-post: daniela.koch@rikstoto.no

Siste frist for bordreservasjon er torsdag kveld.
Etter denne fristen vil det være mulig å møte i døra på løpsdagen, men da vil man kun få bord ved eventuelle avbestillinger. Man vil også evt. kunne få plass i VIPPEN eller Vinstua.

Gaver og presanger fra Grøstad

 Millionmannen Øivind Grøstad er klar til å hjelpe publikum mot de store pengene i Travparken lørdag. Foto: Hesteguiden.com.

Millionmannen Øivind Grøstad er klar til å hjelpe publikum mot de store pengene i Travparken lørdag. Foto: Hesteguiden.com.

Vi kan gi dere en million grunner til å komme tidlig til Sørlandets Travpark lørdag; i tipsmøtet kl. 12:30 skal nemlig selveste Øivind Grøstad by på sine beste vurderinger.

Millionmannen Øivind Grøstad fra Travfakta har ved flere anledninger hjulpet Travparkens publikum med de beste vurderingene under våre tipsmøter. Førstkommende lørdag stiller "Grø" nok en gang for å servere gaver og presanger til de som møter tidlig.

Kl. 12:30 blir det tipsmøte i uteteltet på publikumsplass. Dette kan det bli dyrt å gå glipp av...

Lad opp med en klassisk "Grø" her:
 

Livesendinger på Facebook før Sommertravet

 Gode historier og treffende imitasjoner blir det når travprofilen Ola Slåtsveen deltar i livesending på Facebook fredag 20.juli. Foto: Hesteguiden.com.

Gode historier og treffende imitasjoner blir det når travprofilen Ola Slåtsveen deltar i livesending på Facebook fredag 20.juli. Foto: Hesteguiden.com.

Travsportens Hver gang vi møtes, tidenes råeste tipsduell og mimring om den legendariske åpningsdagen i 1988. Alt får du live på Travparkens Facebook-side i uka før Sommertravet.

Det er bare å rydde plass i kalenderen allerede; som oppvarming til Sommertravet 2018, 20. og 21. juli, blir det livesendinger på Travparkens egen Facebook-side.

Mandag 16.juli, på dagen 30 år etter at Travparken ble åpnet, får programleder Richard Ekhaugen med seg "Travparkens far" Helge Gundersen og markedssjefen under åpningen Petter Corneliussen i studio. Det blir gjensyn med historiske klipp fra åpningsdagen, og Travparken-veteranene byr på historiene om alt som skjedde i kulissene før og under den legendariske åpningsdagen som samlet 33 000 mennesker i Travparken.
Sendingen starter kl. 13:00.

Fredag 20.juli gir vi publikum virkelig valuta for pengene; sendingen innledes med det vi har kalt "Travsportens Hver gang vi møtes". Travparkens legendariske løpsreferent Ola Slåtsveen, montéstjernen Malin Berås og den fritt-talende travjournalisten Stein Larsen er noen av gjestene som samles rundt studiobordet for å dele en matbit, latter og de gode historiene. Dette vil du ikke gå glipp av!

Når lysene slukkes rundt bordet tar et nytt høydepunkt til; "Tidenes råeste tipsduell" blir servert! Espen Edvardsen fra Vinnerbongen settes opp mot Per Sigve Kleppe fra Trotting.no - to av Norges beste traveksperter skal analysere både fredagens V65-omgang og lørdagens V75-løp ned i minste detalj. Selvfølgelig konkurrerer de to om å sette opp hvert sitt V65- og V75-forslag til et beløp som passer lommeboka til mannen i gata. Denne duellen kan bli dyr å misse!
Sendingene starter kl. 13:00.

Herlig spillmeny, herlig sommerbuffet

 Waxen jakter sin sjette strake seier i regi Øystein Tjomsland på hjemmebane onsdag 11.juli. Foto: Hesteguiden.com.

Waxen jakter sin sjette strake seier i regi Øystein Tjomsland på hjemmebane onsdag 11.juli. Foto: Hesteguiden.com.

Ni herlige spilleløp er i vente under onsdagen V76-omgang. I restauranten byr vi på et uslåelig sommertilbud.

3 Waxen (V76-3) blir nok mange spilleres holdepunkt under årets eneste V76-omgang i Travparken. Den fem år gamle hingsten er fortsatt ubeseiret i Øystein Tjomsland-regi og jakter nå sin sjette strake seier!

Se startlistene til onsdagens V76-omgang her

At vi er vertskap for V76-spillet ønsker vi også å markere med å tilby våre gjester et strålende tilbud på matfronten;

For kun 179 kroner kan du sikre deg vår enestående Sommerbuffet, bestående av deilige kjøttstykker med sommerlig tilbehør. Og du? Da er dessert inkludert!

Vi venter mange gjester denne dagen, så husk å være tidlig ute med bordbestilling i restauranten.

For bordbestilling:
Telefon: 38 04 46 66
E-post: sorlandet@rikstoto.no